xiros

21/01/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έρευνα σε τρία σπίτια: στο πατρικό του στις Συκιές, του αδελφού του και του ανιψιού του στη Θεσσαλονίκη. Οι έρευνες αυτές δεν συνδέονται με όσες γίνονται σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου .
      Pin It

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε σήμερα (Τρίτη) έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού. Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές έκαναν έρευνα σε τρία σπίτια: στο πατρικό του στις Συκιές, του αδελφού του και του ανιψιού του στη Θεσσαλονίκη.

Δεν συνδέονται με τις άλλες έρευνες

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού δεν συνδέονται με όσες γίνονται επίσης σήμερα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε σπίτια ατόμων κυρίως του αντιεξουσιαστικού χώρου, για τον εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών. Από αυτές τις έρευνες αυτές έχουν βρεθεί στο σπίτι ενός γνωστού αντιεξουσιαστή (Γ.Κ) στα Εξάρχεια, ένα πιστόλι, μία γεμιστήρα και σφαίρες. Ο αντιεξουσιαστής συνελήφθη και κρατείται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Επίσης ακόμα ένα άτομο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, επειδή στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ναρκωτικών, (χασίς και κοκαϊνη), μία σιδερογροθιά, δύο σπρέι πιπεριού και ένα αεροβόλο πιστόλι.

 

efsyn.gr

Scroll to top