Pin It

Φοροτέστ αντί αλκοτέστ οι τροχονόμοι

 

Του Λάκη Μπέλλου

 

Η Τροχαία δεν θα κόβει μόνο κλήσεις. Θα συλλαμβάνει και τους φοροφυγάδες. Να εξηγήσουμε πώς θα γίνεται αυτό. Ολοι οι τροχονόμοι πλέον με το ένα χέρι θα δίνουν την προτεραιότητα στα αυτοκίνητα και στο άλλο θα κρατούν ένα λάπτοπ που θα είναι συνδεδεμένο με την Εφορία.

 

Είναι τόσο μεγάλος ο ζήλος των τροχονόμων, που έναν οδηγό που πέρασε με κόκκινο και καθάρισε τρεις πεζούς τον συνέλαβαν μόνο για φοροδιαφυγή.

 

Οταν οι τροχονόμοι δουν ότι ο οδηγός έχει άδεια, δίπλωμα κ.λπ., μπαίνουν στο τάμπλετ, και αφού πρώτα ζητάνε συγγνώμη από την γκόμενα που μιλάνε στο φέισμπουκ, ελέγχουν από το λάπτοπ αν ο οδηγός-φορολογούμενος χρωστάει.

 

Αυτό μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο. Με φοροτέστ. Κάτι δηλαδή σαν το αλκοτέστ. Φυσάς και δείχνει αν και πόσα χρωστάς.

 

Το εντυπωσιακότερο είναι ότι χθες δύο τροχονόμοι στον Αλιμο έπεσαν πάνω σε Μαζιώτη και Ρούπα που ήταν μέσα σε ένα σμαρτάκι, αλλά τους άφησαν ελεύθερους γιατί δεν χρωστούσαν στην Εφορία.

 

Στο μεταξύ όλοι ψάχνουν τους δραπέτες για να πάρουν τα 4 εκατ. Ετσι χάθηκαν 3.485 γριές που βγήκαν σε αναζήτηση Ξηρού και λοιπών και δεν έβρισκαν μετά το σπίτι τους και η τηλεόραση δείχνει 24 ώρες το 24ωρο σίλβερ αλέρτ με γιαγιούλες.

 

Κάθε μέρα, αν δεν βρίσκονται οι άφαντοι τρομοκράτες θα έχουμε τζακ ποτ και υπολογίζεται ότι ο υπερτυχερός θα πάρει συνολικά 351 δισ. ευρώ, ποσό μεγαλύτερο και από το χρέος και έτσι θα επιβληθούν άλλα 4 μνημόνια.

 

Το ’χουμε ξαναπεί. Να μπαίνετε συνέχεια στο φοβερό σάιτ μας efsyn.gr γιατί βάζουμε και ύλη πέρα από αυτή που διαβάζετε στην έντυπη έκδοση. Τελευταία φορά δημοσιεύουμε αυτά που γράφονται εκεί. Να μπαίνετε κάθε λεπτό. Ετσι;

 

•Τα 4 εκατ. για την επικήρυξη Ξηρού φορολογούνται με 5 εκατ.

 

•Χαμός γίνεται. Σε μισή ώρα εμφανίστηκαν 12.678 άτομα που συνέλαβαν τον Ξηρό.

 

•Ο Σαμαράς δήλωσε: «Λεφτά για τον Ξηρό υπάρχουν».

 

•Η τρόικα ζήτησε να κουρευτεί το ποσό της επικήρυξης των 4 εκατ. για τον Ξηρό κατά 95%.

 

•Ο χαμός αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα. Ολοι στους δρόμους. Παίζεται το παιχνίδι του «Χαμένου Ξηρού».

 

•Ηρθαν τώρα για τα κοινόχρηστα και τους είπα «από την άλλη βδομάδα που θα συλλάβω τον Ξηρό».

 

•Ο Χριστόδουλος Ξηρός παραδόθηκε και πήρε αυτός την επικήρυξη των 4.000.000 ευρώ.

 

Εκτακτο: Τελικά πιάστηκε στις 8 το πρωί ο Ξηρός. Είχε βγει με τη φίλη του σε ραντεβού στα γουναράδικα. Πήγαν αμέσως και οι τροχονόμοι με τα λάπτοπ να τον ελέγξουν για φοροδιαφυγή.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top