23/01/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Σε ποιους εμπιστευόμαστε την πρωινή μας, ραδιοφωνική, ενημέρωση; Μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα… πρωινάδικα των ερτζιανών – τι ακούμε, από ποιους και πού. Και μην ξεχνάτε, το πολύ πρωί, το 7 με 10 ιδίως, θεωρείται prime time για τα FM.

 

* Real 97,8 Γιώργος Χουδαλάκης και Μάρω Λεονάρδου το αξημέρωτο, καλοί και global στη ματιά τους, Γιώργος Τράγκας από τις 8 και μετά, βαρετός κι επαναλαμβανόμενος πλέον, το καλό show που κάνει θέλει ανανέωση, πόσο να αντέξει ένας φυσιολογικός οργανισμός να ακούει για τους… κακούς Γερμανούς;

 

* Sfera 102,2 Μοιάζει σχήμα οξύμωρο, το «Γρηγόρης Αρναούτογλου» και το «καλή ραδιοφωνική εκπομπή» στην ίδια φράση, έλα όμως που ισχύει. Μαζί του ο απολαυστικός Γιώργος Λιανός και η Ράνια Κωστάκη.

 

*Pepper 96,6 Ματούλα Κουστένη και Νίκος Φωτάκης με παιχνιδιάρικη αλλά και σοβαρή διάθεση, αναλόγως τις στιγμές και τη θεματολογία.

 

* Σκάι 100,3 Αρης Πορτοσάλτε, αντιραδιοφωνικός 100%. Από τις 9 και μισή μαζί με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και γίνεται ακόμα χειρότερο το πράγμα.

 

* Rock 96,9 Με ροκ αισθητική ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης και με ροκ μουσική, ευτυχώς, όχι πάντα τόσο mainstream αλλά και λίγο πιο extreme.

 

* DeeJay 95,2 Κάποιοι θα πουν πως δεν ακούγεται ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και το «κρύο» χιούμορ του, ωστόσο το ραδιοφωνικό προϊόν που παρουσιάζει είναι άρτιο από τεχνικής απόψεως. Σύμφωνοι, ΟΚ, αποκλειστικά για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

 

* Βήμα 99,5 Δύο πολύ ενδιαφέροντα ραδιοφωνικά δίδυμα, πιο ριζοσπαστικοί οι Αδαμόπουλος – Ξενάκης 6 με 8, περισσότερο συντηρητικοί και politically correct οι Κακούσης – Πετρόπουλος αμέσως μετά.

 

* Εν Λευκώ 87.7 Οι Laternative -Μένεγος και Διοσκουρίδης- με ένα πρωινό γεμάτο γκάζια.

 

* Alpha 98,9 Γιώργος Ψάλτης άκρως ενημερωτικός το πρωί, Βερύκιος – Σταυρόπουλος αμέσως μετά με προσωπικά λογύδρια αυτοϊκανοποίησης.

 

* Sentra 103,3 Διάλειμμα στα αθλητικά: η πανέξυπνη Ρίκα Βαγιάνη καθημερινά 9 με 10 σε ένα ωραίο μαγκαζίνο. Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Αντώνης Κυρίκος στο πιο πρωινό και αμιγώς αθλητικό.

 

* 105,5 Στο Κόκκινο Κώστας Αρβανίτης σε χαλαρό, ενημερωτικό, φιλικό ως προς τον ακροατή, τρίωρο. Θα θυμάστε υποθέτω το χαρακτηριστικό στιλ του από την τηλεόραση.

 

* Λάμψη 92,3 Ο Μάκης Πουνέντης και τα κορίτσια του. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Και είναι τρία παρακαλώ, Μανουσάκη, Μιλήδου και Παντελιδάκη. Ενας πανικός συμβαίνει πάντως στο στούντιο, αν (τον) αντέχετε.

 

* Δίεση 101,3 Θεόφιλος Δουμάνης και Δήμητρα Τριανταφυλλίδου, το ακριβώς αντίθετο. Ηρεμίας το ακρόαμα, έχουν τον τρόπο τους.

 

* Nitro 102,5 Ο σταθμός επαναλειτουργεί με πλήρες πρόγραμμα και το ντουέτο Χαρισόπουλου – Ρεπαπή 8 με 10 το πρωί να κάνει ωραίο χιούμορ. Φαντάζει ιδανικό για ένα χαλαρό και αισιόδοξο ξύπνημα.

 

* Love 97,5 Δημήτρης και Κατερίνα, από τα πιο γνωστά πρωινά δίδυμα του ραδιοφώνου, φέτος έχει ρίξει άγκυρα στο ραδιόφωνο του… έρωτα.

 

www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top