24/01/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αθεοι και θρησκευάμενοι

      Pin It

Toυ Δημήτρη Τρίμη

 

Μια κυβέρνηση και ορισμένα συντηρητικά κόμματα, μαζί με κάτι επαγγελματίες του κλάδου της παπαδοσύνης, ελέγχουν τα θρησκευτικά αισθήματα ενός αριστερού πολιτικού ηγέτη και εφόσον διαπιστώσουν αποκλίσεις και ελλείμματα πίστης… βγαίνουν από τα ρούχα τους και σκούζουν, ως οι γνήσιοι και αποκλειστικοί εκπρόσωποι των ελληνορθόδοξων παραδόσεων του λαού μας.

 

Και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αποκαλύπτεται, λίγα 24ωρα μετά το επικοινωνιακό θρησκευτικό σόου κατά των άθεων αριστερών, ότι αυτοί οι κυβερνητικοί μέγιστοι φωστήρες του χριστιανισμού και της αγάπης -που πετροβολούν αδιάκοπα τον Αλέξη Τσίπρα- στέλνουν στον θάνατο αθώους πρόσφυγες (κυρίως παιδάκια και μητέρες, που προέρχονται από την κόλαση της Συρίας και του Αφγανστάν) στα νερά του Αιγαίου. Και όταν φτάνουν οι επιβιώσαντες πρόσφυγες στον Πειραιά, οι οποίοι πριν από λίγο είχαν δει να πνίγονται τα παιδιά τους, οι τρομεροί χριστιανοί της κυβέρνησης και τα εντεταλμένα κρατικά τους στελέχη δεν πηγαίνουν για να τους δώσουν έστω και τυπικά ή φαρισαϊκά λίγο κουράγιο.

 

Βάζω στοίχημα ότι οι επικεφαλής της εγχώριας αντιπροσφυγικής και αντιμεταναστευτικής πολιτικής, οι ομόλογοί τους στα ευρωπαϊκά κράτη και οι λειτουργοί των διεθνών οργανισμών θα ανάψουν ένα κεράκι στα κρυφά στη μνήμη των αθώων θυμάτων της πολιτικής τους. Ετσι δεν κάνουν όλοι οι καλοί χριστιανοί για να εξασφαλίσουν συγχωρεμένοι μια καλή θέση στην ελίτ της άλλης ζωής;

 

Scroll to top