Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Με δικές μου πληροφορίες συνέλαβαν χθες τον Χριστόδουλο Ξηρό και με κάλεσαν αμέσως να εισπράξω την επικήρυξη των 4 εκατ. ευρώ, αφού τους έδωσα μαζί και τους Μαζιώτη – Ρούπα. Στη μία πίτσα δηλαδή οι δύο δώρο.

 

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τόσο ο Ξηρός όσο και ο Μαζιώτης με τη Ρούπα περνάνε πολύ δύσκολα έξω από τον Κορυδαλλό. Οσο ήταν μέσα είχαν φαγητό, εντάξει όχι και το καλύτερο, πάντως έτρωγαν και έπαιρναν και περίσσευμα όταν χρειάζονταν.

 

Είχαν και το κρεβατάκι τους να ξεκουραστούν και έπαιζαν και αθλοπαιδιές όλη τη μέρα. Είχαν γίνει τόσο καλοί μάλιστα στο βόλεϊ που είχε πάει και ο προπονητής της Εθνικής Βόλεϊ να τους παρακολουθήσει και να τους καλέσει στην εθνική ομάδα.

 

Ο Ξηρός ήταν ιδιαίτερα καλός στο μπάσκετ και κυρίως στις ελεύθερες βολές. Δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξει ελεύθερη βολή και να αστοχήσει. Μία φορά μόνο χτύπησε σίδερο και μετά καθρεφτάκι αυτοκινήτου.

 

Και οι τρεις κάθε μέρα έβγαιναν. Από το κελί έβγαιναν, αλλά έβγαιναν και προαυλίζονταν. Πείτε μου εσείς κάποιον άνθρωπο που βγαίνει έξω κάθε μέρα ή αν έχει προαύλιο στο σπίτι και προαυλίζεται.

 

Και στη φυλακή βέβαια υπάρχουν προβλήματα. Ο Ξηρός δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με έναν γείτονα που τον έλεγαν Γιωτόπουλο, γιατί τον ενοχλούσε ο Ξηρός, όταν διάβαζε διάφορα γαλλικά βιβλία που του έστελναν από το Παρίσι και ήθελε να φωνάξει το «100».

 

Θέλω να πω ότι οι τρεις το 'σκασαν, δυσκολεύτηκαν όμως πάρα πολύ γιατί τους άγγιξε αμέσως η κρίση. Για να τρώνε έπρεπε να πληρώσουν, και για να μετακινούνται χρειάζονταν 1,40 ευρώ εισιτήριο και διαμαρτύρονταν «Ε ρε, Ξηρός που σας χρειάζεται», χωρίς όμως να το λαμβάνει κανένας υπόψη.

 

Εχασαν δε τη φόρμα τους τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπάσκετ και ο Ξηρός δεν έβρισκε στόχο ούτε ένα μέτρο από το καλάθι.

 

Πώς τον έπιασα τώρα. Πήγα χθες σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ για να παίξω ένα στοιχηματάκι Ολυμπιακός – Κούτσα Λαμποράλ. Ηρθε και κάθισε δίπλα μου ένας κύριος με κόκκινο φούτερ και μου συστήθηκε «Χριστόδουλος Ξηρός». «Δημήτρης Κουφοντίνας», του απάντησα ξεσπώντας στα γέλια, τι να του πω;

 

Τον κοίταξα καλύτερα και μου κόπηκε το αίμα. Σαν να έβλεπα το βίντεο!

 

«Φίλε, μου λέει, άσε το Κούτσα Λαμποράλ, κουβά θα πας ή θα βγάλεις το πολύ ένα 50άρικο. Σώθηκες! Θες να βγάλουμε 4 εκατ. και να τα μοιραστούμε;»

 

Εσκυψε και μου ψιθύρισε το κόλπο. Αν παραδοθούν ο ίδιος και οι άλλοι, δεν μπορούν να πάρουν επικήρυξη. Αν τους καρφώσει όμως ένας άλλος παίρνει τα 4 εκατ. Και να τα μοιραστούν έπειτα μαζί.

 

- Και πώς θα σας βρω; τον ρώτησα απορημένος.

 

- Την άλλη φορά που θα βγούμε έξω με άδεια!

 

Μου φάνηκε φανταστικό το κόλπο. Του έδωσα το κινητό και πήρε να 'ρθουν και ο Μαζιώτης με τη Ρούπα. Εγώ πήρα τηλέφωνο και τους κάρφωσα και σε δευτερόλεπτα δεκάδες περιπολικά ήρθαν έξω από το προποτζίδικο για να παίξουν τάχα Ολυμπιακός- Κούτσα Λαμποράλ.

 

Παραδόθηκαν ήσυχα και αφού εμένα με σήκωσαν στα χέρια και με αποθέωσαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

 

Με πήγαν αμέσως στον Δένδια που ήταν κύριος. Μου έδωσε αμέσως τα 4 εκατ. κι έναν σάκο να τα κουβαλάω.

 

Μόλις έφτασα σπίτι, μου τηλεφώνησε ο Χριστόδουλος. Μου είπε ότι πήρε κιόλας άδεια και να συναντηθούμε αύριο στο προποτζίδικο να μοιράσουμε τα 4 εκατ.

 

Ενημερωτικά, στο Ολυμπιακός – Κούτσα Λαμποράλ πραγματικά πήγα κουβά.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Ο Κάμερον του «Τιτανικού» γυρίζει το «Φαρμακονήσι»!

 

Ο σκηνοθέτης του «Τιτανικού» Τζέιμς Κάμερον εντυπωσιάστηκε με τα όσα έγιναν στο Φαρμακονήσι, με τους μετανάστες και τα παιδιά που κλοτσούσαν και τα πετούσαν στη θάλασσα και ζήτησε τα δικαιώματα να γυρίσει ταινία.

 

Ο Κάμερον πιστεύει ότι όσα έγιναν αποτελούν ένα φανταστικό σενάριο και ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων το «Φαρμακονήσι» και θα κόψει τα διπλά από τον «Τιτανικό» και θα πάρει τριπλά Οσκαρ.

 

Το ποσό που προσφέρει ο Τζέιμς Κάμερον είναι μυθώδες και υπολογίζεται ότι μπορεί να ξοφλήσουμε το απεχθές χρέος με αυτό!

 

Για πρωταγωνιστές ο Κάμερον προορίζει τους ίδιους του «Τιτανικού». Δηλαδή τους Λεονάρντο ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ.

 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Ντι Κάπριο, όμως ο Κάμερον σχεδιάζει να τον αντικαταστήσει με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που του αρέσει πάρα πολύ για την ερμηνεία του στους «Πρωταγωνιστές».

 

Διαφορετικά θα παίξει ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Κάμερον θα επαναλάβει στο «Φαρμακονήσι» τη σκηνή του «Τιτανικού» με τα βιολιά τη στιγμή που κατεβάζουν τις βάρκες με τους ναυαγούς, εδώ όμως τα βιολιά θα παίζουν όταν θα ρίχνουν τα παιδιά στη θάλασσα.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Χαράς Ευαγγέλια! Δωρεάν εργασία για νέους!

 

Εντυπωσιακή και άκρως πρωτοποριακή είναι η πρόταση να δουλεύουν τζάμπα οι νέοι έως 24 ετών, για 12 μήνες τον χρόνο.

 

Την πρόταση κάνει το Κέντρο Προγραμματισμού Οικονομικών Ερευνών και βέβαια θα την υιοθετήσει η κυβέρνηση που ψάχνει για νέες, ενδιαφέρουσες, καινοτόμες και τζάμπα ιδέες.

 

Η χθεσινή «Εφ.Συν.» μπουμπούνισε το θέμα πρωτοσέλιδο με τίτλο «12 μήνες σκλάβοι». Τι περιμένεις από κομμουνιστές; Γιατί ούτε κατάλαβαν ότι το μέτρο αυτό είναι για να μειωθεί η ανεργία, με την ταυτόχρονη μάλιστα κατάργηση του κατώτατου βασικού μισθού των 511 ευρώ, αριθμό που θα θυμόμαστε κάποτε μόνο σαν τύπο τζιν της Levis.

 

12 μήνες λοιπόν σκλάβοι οι νέοι μέχρι 24 ετών με τζαμπέ αμοιβή και αν μάλιστα διακριθούν μπορεί να φτάσουν μέχρι και 12 χρόνια σκλάβοι, που είναι το απόλυτο φαβορί για τα Οσκαρ του Φεβρουαρίου. Αν μάλιστα κάνουν και υπερωρίες θα μπορούν να βγαίνουν σε 24 χρόνια στη σύνταξη, εννοείται πάντα δωρεάν.

 

Είναι γεγονός ότι το 'χαμε πάρει στραβά το θέμα. Παλεύαμε, άκουσον ακούσουν, για την ελευθερία, ενώ με τη σκλαβιά απελευθερώνεσαι εντελώς και είναι πια το ποθούμενο σε αυτή τη ζωή.

 

Ουρές τεράστιες σχηματίζονται στον ΟΑΕΔ από σκλάβους που σπεύδουν να επωφεληθούν της τεράστιας ευκαιρίας, που εκτός της μείωσης της ανεργίας, έχει σκοπό να ανακουφίσει τους εργοδότες και νομίζω ότι σε αυτό δεν πρέπει να έχει κανείς αντίρρηση.

 

Οι σκλάβοι στην αρχή θα έχουν σχετικά εύκολη δουλειά. Θα πετάνε παιδιά μεταναστών στη θάλασσα, έχουν δοθεί όμως αυστηρές οδηγίες να μην πετάξουν τον Βαρβιτσιώτη στη θάλασσα γιατί μπορεί να ξεμεθύσει.

 

Οι σκλάβοι εναλλακτικά θα ονομάζονται και δούλοι, αφού όπως γνωρίζουμε όλοι από το ρητό, «καμία δουλεία δεν είναι ντροπή».

 

Οι γαλέρες θα ελλιμενίζονται στο Φάληρο και θα δημιουργηθεί και ένα νέο υπουργείο που θα ονομάζεται υπουργείο Σκλαβοσύνης του Πολίτη, που μάλλον πιθανότερος να το αναλάβει είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης, που έχει ξεκινήσει ήδη τη διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Σκλαβιά-Δουλεία-Δικτατορία».

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

twitter παίδες Ελλήνων

 

Βαρβιτσιωτο­νήσι

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @farmakonisi

 

Εγινε μεγάλη διαφήμιση με το Φαρμακονήσι. Η τρόικα ζήτησε να το πουλήσουμε όταν είναι στα πάνω του.

 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @forompixtakias

 

Πολύ μεγάλη η επικήρυξη για τους τρομοκράτες; Δηλαδή για τους υπουργούς πόσο πρέπει να είναι;

 

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @xaros

 

Δεν θα βάλουμε πλαφόν μόνο στα φάρμακα, αλλά και στις αρρώστιες.

 

ΔΗΜ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ @Aekara

 

Εγινε και ένα καλό. Μπήκαν μπουλντόζες για να ξεκινήσει το γήπεδο στα Φιλαδέλφεια.

 

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ @drapetis_ amerika

 

Απορώ τι γίνεται με μένα. Το 'χω σκάσει από την Ελλάδα τόσους μήνες και κανένας δεν με έχει επικηρύξει.

 

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @siemens

 

Εγώ δεν θα έδινα άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό. Θα τον είχα απολύσει.

 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @psofos

 

Για να δούμε τους παλικαράδες τους Ελληναράδες. Από σήμερα που σφίγγει ο καιρός, κρύο, χιόνια, θα καταδεχτούν να βάλουν πετρέλαιο; Κότες, ε κότες!

 

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ @vroutses_mple

 

Απαράδεκτη η δωρεάν εργασία για τους νέους κάτω των 24 ετών! Από ποιους θα κρατάμε κρατήσεις;

 

ΕΛ. ΖΑΡΟΥΛΙΑ @alitarades

 

Τι να μας πουν οι αληταράδες; Ε, αληταράδες! Μπορούν να συγκριθούν με εμάς τους φασίστες και ναζιστές; Ουστ!

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ@ mouroutis

 

Kλείνει όλη η Αθήνα για 15 μέρες για την επόμενη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών. Θα κυκλοφορούν μόνο Μαζιώτης, Ρούπα, Ξηρός και όσοι άλλοι αφήσουμε να αποδράσουν.

 

twitter.com/pamelouketo

 

 

Scroll to top