03/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Από το «Hot Doc» στο Πειθαρχικό

 

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Hot Doc» θα «ξεφυλλίσει» το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», τα μέλη του αρμόδιου οργάνου, μεταξύ άλλων και για θέματα που έχουν να κάνουν με payroll δημοσιογράφων είτε με άλλου είδους ζητήματα που αντίκεινται στις αρχές δεοντολογίας και το καταστατικό της Ενωσης, θα απασχολήσει το πολυσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, στο οποίο αναφέρεται ότι οι Γιώργος Οικονομέας και Αντώνης Δελλατόλας έλαβαν παχυλά δάνεια χωρίς εγγυήσεις, δεν πλήρωσαν τις δόσεις τους και τελικά τα αποπλήρωσε γι' αυτούς ο τραπεζίτης και εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης. Ο τελευταίος κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε την τράπεζα FBB για να δανειοδοτεί επιχειρήσεις συμφερόντων του. Η «Εφ.Συν.» ζήτησε από τους δημοσιογράφους που αναφέρονται στο δημοσίευμα να σχολιάσουν το περιεχόμενό του, αμφότεροι όμως δεν θέλησαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο. Ο Κώστας Βαξεβάνης μάς παρέπεμψε στο κείμενο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του koutipandoras.gr (http://www.koutipandoras.gr/article/105359/na-les-ti-dysaresti-alitheia-otan-psema-einai-eyharisto-poy-oloi-perimenoyn)

 

…………………………………….

 

Λήξη προθεσμίας

 

Σήμερα (12.00) λήγει η η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. σχετικά με την πρώτη προκήρυξη για 132 θέσεις δημοσιογράφων και 224 καλλιτεχνικών ειδικοτήτων. Αρχικά θα αναρτηθεί προσωρινός πίνακας κατάταξης με βάση τα μόρια των υποψηφίων. Θα ακολουθήσει διάστημα πέντε ημερών για να υποβληθούν πιθανές ενστάσεις και μετά η Επιτροπή Αξιολόγησης θα αναρτήσει νέο κατάλογο με όσους συγκεντρώνουν τα περισσότερα μόρια ανά κατηγορία, σε αριθμό διπλάσιο των θέσεων που έχουν προκηρυχθεί ανά κατηγορία.

 

………………………………………

 

Nέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ

 

Από σήμερα αρχίζει να ρίχνει και πάλι στη «μάχη» της τηλεθέασης νέα επεισόδια εκπομπών και σειρών, που θα μεταδίδονται καθημερινά, ο ΣΚΑΪ. Σήμερα το μεσημέρι (14.00) θα ξεκινήσει ο 15ος κύκλος της σειράς «America’s next top model», ενώ στις 16.45 αρχίζουν και τα καινούργια επεισόδια της εκπομπής «Μαγειρεύω οικονομικά» με τον Βησσαρίωνα Παρθένη. Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει η Ελένη Ψυχούλη με το «Chef στον αέρα» (17.30), ενώ από αύριο ξεκινά και ο τέταρτος κύκλος της σειράς «NCIS Loς Angeles», που θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 23.15.

 

………………………………………..

 

Focus στο Εθνικό

 

Στην ιστορία και τη διαδρομή του Εθνικού Θεάτρου εστιάζουν Οντίν Λιναρδάτου και Σταυρούλα Χριστοφιλέα στην εκπομπή «In Focus», αύριο στις 22.45, στη Δημόσια Τηλεόραση. Συζητούν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και συγγραφέα Γιώργο Μανιώτη, τον διευθυντή της Δραματικής Σχολής του Εθνικού, Κώστα Γεωργουσόπουλο, και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιάννη Μπέζο. Στην εκπομπή μιλούν επίσης οι ηθοποιοί Ξένια Καλογεροπούλου, Θέμις Μπαζάκα, Λυδία Κονιόρδου, Αλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητρακοπούλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κ.ά.

 

Scroll to top