limani-ploia-kavos

03/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Πανευρωπαϊκή στάση εργασίας λιμενεργατών

Η στάση εργασίας γίνεται σε ένδειξη συμπαράστασης στους Πορτογάλους λιμενεργάτες που δοκιμάζονται από τις «μεταρρυθμίσεις» της κυβέρνησης. Συμμετέχει και η Ένωση Λιμενεργατών, ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ και η ΟΜΥΛΕ.
      Pin It

Προειδοποιητική πανευρωπαϊκή στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο 7-9 το πρωί οι λιμενεργάτες της Ευρώπης σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους της Πορτογαλίας, οι οποίοι δοκιμάζονται μετά τις «μεταρρυθμίσεις» που ψήφισε η πορτογαλική κυβέρνηση.

Στην στάση που έχουν προκηρύξει τα συνδικάτα του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών(IDC) σε λιμάνια της ευρωπαϊκής ζώνης, συμμετέχει και η Ένωση Λιμενεργατών, ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ).

Κατά την διάρκεια της στάσης αντιπροσωπείες θα επιδώσουν κοινό ψήφισμα σε κάθε πορτογαλική πρεσβεία με τα αιτήματα των Πορτογάλων συναδέλφων τους.

«Επειδή κανένας δεν μπορεί να σωθεί μόνος του» οι Έλληνες λιμενεργάτες επισημαίνουν πως η «συμπόρευση όλων των Ευρωπαίων συναδέλφων είναι επιβεβλημένη».

ΧΡ.ΠΑΠ.

efsyn.gr

Scroll to top