04/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

5.168 αιτήσεις για 356 θέσεις

 

Η ανεργία που έχει χτυπήσει για τα καλά και τον κλάδο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτυπώνεται εμφανέστατα στον αριθμό όσων έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση για πρόσληψη στη ΝΕΡΙΤ μέσω της προκήρυξης. Συνολικά 5.168 άτομα υπέβαλαν αίτηση για την κάλυψη 356 θέσεων εκτός ΑΣΕΠ (132 δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω opengov.gr και η οποία έκλεισε χθες. Παράλληλα, υποβλήθηκαν και 159 αιτήσεις για την πρόσκληση που αφορούσε την κατάρτιση Μητρώου Αξιολογητών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην επιλογή του προσωπικού της ΝΕΡΙΤ. Για τις 224 θέσεις καλλιτεχνικών ειδικοτήτων (σκηνοθέτες, βοηθοί, εικονολήπτες ηχολήπτες, μοντέρ, διευθυντές παραγωγής, γραφίστες κ.ά.) κατατέθηκαν 2.789 αιτήσεις. Για τις 132 θέσεις δημοσιογράφων κατατέθηκαν 2.379 αιτήσεις.

 

…………………………………………

 

Τα Bafta στον ΟΤΕ TV

 

Την απονομή των βραβείων Bafta 2014 (ΕΕ British Academy Film Awards), που θα αναδείξουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, θα μεταδώσει απευθείας και σε υψηλή ευκρίνεια η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV που απέκτησε αποκλειστικά δικαιώματα. Τα βραβεία θα παρουσιάσει ο ηθοποιός, συγγραφέας και κωμικός Στίβεν Φράι, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Royal Opera House του Λονδίνου και θα μεταδοθεί στις 16/2 από το ΟΤΕ Cimema 1 HD. Η μετάδοση θα ξεκινήσει από τις 23.30 με την προσέλευση καλλιτεχνών από την παγκόσμια κινηματογραφική παραγωγή. Απευθείας μεταδόσεις θα έχει και το E! HD από το κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA, από τις 19.15, με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και όλο το ρεπορτάζ για τις εμφανίσεις των σταρ. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους, μια μέρα μετά (22.00), στο κανάλι OTE Cimema 2. Καθημερινά ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει (22.00) ταινίες που βραβεύτηκαν ή ήταν υποψήφιες στα BAFTA, κάθε μέρα στις 22.00, στο OTE Cimema 2, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την τελετή.

 

………………………………………..

 

Ιστορίες στο Αιγαίο

 

Στους καθημερινούς ήρωες του Αιγαίου, τους καπετάνιους των επιβατικών πλοίων που ξεπερνώντας τα όριά τους προσεγγίζουν τα λιμάνια των νησιών, τους πιλότους των Super Puma που υπερβαίνουν τον εαυτό τους, τους νησιώτες που με καΐκια και τρεχαντήρια μεταφέρουν ασθενείς και φάρμακα εστιάζει απόψε με την εκπομπή της «360°» (Alpha, 23.45) η Σοφία Παπαϊωάννου. Η Βιβή από τη Σίφνο είναι στον μήνα της να γεννήσει, οι πόνοι ξεκινάνε λίγα λεπτά αφού το πλοίο της γραμμής αναχωρεί, ο καιρός έχει χαλάσει. Στο νησί δεν υπάρχει γυναικολόγος, παρά μόνο μία συνταξιούχος μαία. Ο μικρός Ερμής θα γεννηθεί στα 2.000 πόδια, ανάμεσα στη Σίφνο και τη Σύρο, μέσα σε ένα ελικόπτερο Super Puma. Διασωθέντες και διασώστες περιγράφουν στην κάμερα της εκπομπής ιστορίες που τους ενώνουν, όπως αυτή του μικρού Ερμή με τους πιλότους του ελικόπτερου που έγιναν νονοί του.

 

Scroll to top