trakter

09/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη το αγροτικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας

Σε εξέλιξη βρίσκεται στον κόμβο της Νίκαιας στο οδόστρωμα της ΠΑΘΕ, το συλλαλητήριο από χιλιάδες αγρότες και πολίτες που επιδιώκουν να πάρει μορφή πανελλαδική κινητοποίησης, επιμένοντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου των αγορτών. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των κινητοποιήσεων.
      Pin It

Παλλαϊκό αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στον κόμβο της Νίκαιας επί του οδοστρώματος της εθνικής οδού του οδικού άξονα Πατρών – Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ) όπου χιλιάδες αγρότες και πολίτες, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων φορέων, διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική αλλά και για τα αιτήματα του κλάδου των αγροτών υπό την αυστηρή επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. 

Οι αγρότες που αποφάσισαν ενδυνάμωση του αγώνα και η ενίσχυση των μπλόκων θεωρώντας «εμπαιγμό» που γίνεται με «επικοινωνιακούς όρους» τις κυβερνητικές εξαγγελίες, επιδιώκουν το συλλαλητήριο να πάρει μορφή πανελλαδική κινητοποίησης. Παράλληλα, την Δευτέρα αντιπροσωπεία αγροτών θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, εν αναμονή και απάντησης από τον υπουργό Οικονομικών από τον οποίο έχουν ζητήσει συνάντηση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει θέσει σε εφαρμογή η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Θεσσαλίας από τις 12.15 το μεσημέρι λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών. Συγκεκριμένα, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ έως τον κόμβο Πλατυκάμπου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, όλα τα οχήματα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Πλατυκάμπου στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ. Οι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

 

Σχετικό θέμα: «Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες»

efsyn.gr

Scroll to top