xrisi-aygi-kasidiaris

09/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αρνήθηκαν τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής κάτοικοι της Κεφαλλονιάς

Oι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς δεν δέχτηκαν τα τρόφιμα που προσπάθησαν να διανείμουν μέλη της ΧΑ. Αποδοκιμασίες και προπηλακισμούς δέχτηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης από κατοίκους που του έλεγαν να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει.
      Pin It

Αποδοκιμάστηκε από κατοίκους της Κεφαλλονιάς ο Ηλίας Κασιδιάρης που συνοδευόταν από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, που προσπάθησαν να διανείμουν τρόφιμα, τα οποία οι κάτοικοι δεν δέχτηκαν.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό», ελάχιστοι πλησίασαν και οι περισσότεροι έδιωχναν τον Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας του ότι δεν θέλουν τρόφιμα από αυτόν. Περισσότερες ακόμη αποδοκιμασίες άκουσε στο Γηροκομείο Ληξουρίου, που στεγάζεται στο κλειστό γυμναστήριο. Τελικά, δεν δέχτηκε κανείς τα τρόφιμα και τα έδωσαν σε έναν ντόπιο μήπως τα διανείμει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα efimeridakefalonia.gr, η επίσκεψη του κ. Κασιδιάρη προκάλεσε «εμφύλιο πόλεμο» στην Κεφαλλονιά, αφού αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού προπηλάκισαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει . Υπήρξαν όμως και λίγα άτομα που τον χειροκρότησαν Κασιδιάρη επειδή έφερε τρόφιμα στην Κεφαλλονιά.

efsyn.gr

Scroll to top