11/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Το ημερολόγιο του «Λιμανιού της Αγωνίας»

      Pin It

Πριν από 15 χρόνια, μια μικρή ομάδα Πειραιωτών, που στη συνέχεια μεγάλωσε, κυρίως από τον χώρο της Αριστεράς και της οικολογίας, ίδρυσε ενα σχήμα με στόχο να αλλάξει ρότα ο Πειραιάς προς μια κατεύθυνση συμμετοχική και ριζοσπαστική. Το σχήμα αυτό πήρε το όνομά του από τη γνωστή ταινία του Ηλία Καζάν «Το Λιμάνι της Αγωνίας».

 

Σε αυτά τα 15 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας του στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Πειραιά αναφέρεται το φετινό Ημερολόγιο για το 2014 με τίτλο «15 χρόνια Λιμάνι της Αγωνίας» που δημιούργησε το Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο. Παράλληλα, στις σελίδες του ημερολογίου γίνεται αναφορά στην ιστορία του Πειραιά, γραμμένη από μια διαφορετική οπτική γωνία, μέσα από την οποία ο πολίτης μπορεί να πάρει χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχόλησαν την πόλη αυτά τα χρόνια και για τις προοπτικές τους.

 

Πριν από μερικές μέρες, μέσα σ’ ενα εορταστικό κλίμα ανάμεσα σε μέλη, φίλους, συναγωνιστές, φορείς, συλλογικότητες, παρουσιάστηκε το Ημερολόγιο στο πολιτιστικό κέντρο «Κωσταράκος» στα Καμίνια.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

Scroll to top