13/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Το ραδιόφωνο γιορτάζει

 

Ημέρα Ραδιοφώνου σήμερα και στην Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία το γιορτάζουν με αφιερώματα. Θυμούνται τις γυναικείες φωνές που μεσουράνησαν στα ραδιοκύματα με τη βοήθεια των αφηγήσεων των ακροατών. Και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από το υπάρχον «Πρώτο Πρόγραμμα», στο «ακριβώς» και στο «και μισή» της ώρας, θα ακούγονται ηχογραφημένα μηνύματα ακροατών ειδικά για την ημέρα. Αλλά, αντίστοιχο αφιέρωμα κάνουν και απέναντι, στην ΕΡΤ που βρίσκεται επίσης στη Μεσογείων (πραγματικά απέναντι από το ραδιομέγαρο), στο ertopen.com. Μπορεί τυπικά η ΕΡΑ να έκλεισε την 11η Ιουνίου, παρ’ όλα αυτά όμως παραμένει ένα ζωντανό ραδιόφωνο στο Ιnternet. Ετσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, το «Δεύτερο Πρόγραμμα» μέσω του ertopen.com παρουσιάζει με τη σειρά του εκτενή αφιερώματα σχετικά με την ιστορία και την εξέλιξη του μέσου.

 

……………………………………………………….

 

Συναυλίες (και) για ερωτευμένους

 

* Απόψε: στις 7 και μισή το απόγευμα θα έχουμε συναυλία στο ραδιόφωνο. Και καλή, μάλιστα. Με μεγάλο όνομα. Στο live stage του Εν Λευκώ 87,7 και στο πλαίσιο των 5|25 live sessions που διοργανώνει ο σταθμός θα παίξει live η Dee Dee Bridgewater. Η τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με τα τρία βραβεία Grammy και με μια καριέρα που μετρά ήδη 40 χρόνια θα παίζει αύριο ζωντανά στο Gazarte, οπότε πριν θα κάνει και μία στάση στον Εν Λευκώ 87,7. Θα την υποδεχτεί η Κατερίνα Καφεντζή (aka Kafka) για 5 λεπτά συνέντευξη και 25 λεπτά live μουσικής. Συντονιστείτε.

 

Αύριο: 14 Φεβρουαρίου, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή της αγάπης κι ένας είναι ο κατεξοχήν ραδιοσταθμός για να το γιορτάσει. Το Love Radio 97,5 φυσικά. Και το κάνει όχι μόνο στο στούντιο αλλά κι εκτός. * Αύριο λοιπόν στις 6 το απόγευμα θα βρίσκεται στο Αthensheart Mall στην Πειραιώς 180 και θα έχει μια τρίωρη live αναμετάδοση, με όλους τους παραγωγούς του σταθμού παρόντες και συναυλίες από τους Onirama, την Demy, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Στέλιο Λεγάκη. Και με πολλά δώρα – μέχρι κι ένα ταξίδι 5 ημερών στην Κύπρο θα δώσουν στους ακροατές τους. Μπορούμε να πάμε ακόμα κι αν δεν είμαστε ερωτευμένοι;

 

…………………………………………………………………………………..

 

Οι αστάθμιστες αναφορές της τελευταίας εβδομάδας

 

1) Real: 200

 

2) Μελωδία: 155

 

3) DeeJay: 124

 

4) Sfera: 117

 

5) ΣΚΑΪ: 113

 

6) NovaΣΠΟΡ FM: 105

 

7) Kiss: 103

 

8) Easy: 99

 

9) Derti: 98

 

10) Δίεση: 97

 

www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top