14/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

«Προεδρική» ιστοσελίδα

 

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα για τις παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκής Ενωσης στη διεύθυνση http://www.hprt.gr/homoeu. Καλύπτει με live streaming τα 35 συνέδρια που διεξάγονται για την εξειδίκευση των ευρωπαϊκών πολιτικών, ενώ ο χρήστης μπορεί να βρει συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων, καθώς και συνεχή ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ηδη στην ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί αποκλειστικές συνεντεύξεις των επιτρόπων Μαρίας Δαμανάκη και Γιοχάνες Χαν, καθώς και του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα στο πλαίσιο της διάσκεψης για τη δημιουργία μακρο-περιφέρειας Αδριατικής – Ιονίου (http://bit.ly/1jxifII). Από χθες, μέσα από την ιστοσελίδα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο το διήμερο συνέδριο «Δίκτυα Νέας Γενιάς (NGN): Πυλώνας για τη διαδικτυακή ανάπτυξη».

 

………………………………………………

 

Αφιέρωμα στη Μάντσεστερ

 

Επειτα από το ειδικό αφιέρωμα στον Ολυμπιακό (8/2) η ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA θα μεταδώσει στη ζώνη «Legend Stories» αύριο και ένα αφιέρωμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το αφιέρωμα στην ποδοσφαιρική ομάδα που ανήκει στις δημοφιλέστερες του πλανήτη, με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθεί στις 18.15 μέσα από το Novasports2 και τη Web TV του Novasports.gr. Πρωταγωνιστές βέβαια, Κύπελλα και τίτλοι που συνέθεσαν την πλούσια ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» από την αναγέννησή της μετά το αεροπορικό δυστύχημα έως την εποχή του σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Το αφιέρωμα στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού, που μεταδόθηκε σε μια σημαδιακή ημερομηνία για τους ερυθρόλευκους και το ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω του τραγικού δυστυχήματος της Θύρας 7 το 1981, θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη (20.00) από το Novasports 1.

 

……………………………………………………

 

Ενας σολίστας στη Eurovision

 

Νικητής του ελληνικού διαγωνισμού για την εκπροσώπηση της χώρας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurovision Young Musicians 2014 αναδείχτηκε ο διπλωματούχος σολίστ κιθάρας Βασίλης Δίγκος. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την EBU στην Κολονία, στις 24 – 31 Μαΐου 2014. Αναπληρωματικός επιλέχθηκε ο διπλωματούχος σολίστ κλαρινέτου Γρηγόρης Βασιλειάδης. Για την ανάδειξη του Ελληνα εκπροσώπου διεξήχθησαν από τις Διεθνείς Σχέσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ακροάσεις στο Ωδείο Αθηνών ενώπιον κριτικής επιτροπής (11/2) την οποία αποτελούσαν οι μουσικοί: Νίκος Αθηναίος (πρόεδρος της επιτροπής), Κωνσταντίνος Καράμπελας-Σγούρδας, Χρήστος Παπαγεωργίου, Νίκος Γκίνος και Γιώργος Δεμερτζής.

 

Scroll to top