Aris-Veroia

16/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Άσφαιροι Άρης και Βέροια στο ντέρμπι ουραγών

Η λευκή ισοπαλία δεν ικανοποίησε τον Άρη, ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικές νίκες για Αστέρα, Πανιώνιο και Παναιτωλικό .
      Pin It

Άρης και Βέροια έμειναν στο 0-0 στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ενα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παραμένουν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Κυρίως, τον Άρη, ο οποίος έπαιζε στην έδρα του και παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Σημαντική νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Τα γκολ των «κυανέρυθρων» σημείωσαν οι Κολοβός (22′) και Ντούνης (76′). Στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζημόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Απόλλωνα και να πετύχει μία ακόμη νίκη στην έδρα του (2-1). Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μπόγιοβιτς (7′) και Καμαρά (13′), ενώ ο Αρμπρόουζ μείωσε για τον Απόλλωνα στο 55ο λεπτό. Να σημειώσουμε ότι στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπικέι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ και νίκησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 2-1, διατηρώντας το αήττητο στην έδρα του. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ με τον Αθανασιάδη στο 60ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια η άμυνα του τον πρόδωσε και η ομάδα της Τρίπολης πήρε τη νίκη με τα γκολ των Γκοϊάν (65′) και Χουάνμα (78′).

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

 

efsyn.gr

Scroll to top