ploio-istioforo

17/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε βυθισμένο ιστιοφόρο νότια του Λαυρίου

Βρέθηκε βυθισμένο ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο της νήσου Πάτροκλου στο Λαύριο. Ο 27χρονος κυβερνήτης του εξακολουθεί να αγνοείται από τις 28 Ιανουαρίου.
      Pin It

Το ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο ήταν κυβερνήτης, ένας 27χρονος, που αγνοείται από τις 28 Ιανουαρίου 2014, εντοπίστηκε την Κυριακή βυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο της νήσου Πάτροκλου στο Λαύριο.

Άμεσα απέπλευσε από το λιμάνι του Λαυρίου πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, συνοδεία ιδιωτικού πνευστού σκάφους με επαγγελματία δύτη, προκειμένου να διαπιστωθεί που ακριβώς βρίσκεται το ναυάγιο και άλλα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά του, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ιστιοφόρο σκάφος «ZIESJOEM» σημαίας Ολλανδίας, με μοναδικό επιβαίνοντα έναν 27χρονο, που αγνοείτο από τις 28-01-2014.

Ομάδα ΜΥΑ/ΛΣ έλεγξε το σκάφος και το εσωτερικό του για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη με αρνητικά όμως αποτελέσματα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

ΧΡ.ΠΑΠ.

efsyn.gr

Scroll to top