17/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Εκανε 504 χλμ. και… καθάρισε

Ο Π. Καμμένος στήριξε τον Χ. Παπαγεωργίου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και έκλεισε το μάτι στον Απ. Τζιτζικώστα και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
      Pin It

Ο Π. Καμμένος στήριξε τον Χ. Παπαγεωργίου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και έκλεισε το μάτι στον Απ. Τζιτζικώστα και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Απ’ όλα είχε ο μπαξές του Πάνου Καμμένου κατά την προεκλογικού χαρακτήρα επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Στήριξη στον πρώην μπασκετμπολίστα Χάρη Παπαγεωργίου, επίθεση στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, άνοιγμα με διλήμματα για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, εθνικές κορόνες για προσέλκυση ψηφοφόρων που καλοβλέπουν τη Χρυσή Αυγή και επίσκεψη σε αγροτικό μπλόκο για την εύνοια του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος…

 

«Οποιος θέλει τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βγει δημόσια, δυνατά και ξεκάθαρα κατά των μνημονίων και της πολιτικής των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας των ΑΝ.ΕΛΛ. στη Θεσσαλονίκη, καλοβλέποντας την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα. «Του λέω ξεκάθαρα ότι εάν επιθυμεί τη στήριξή μας θα πρέπει να βγει δημόσια να καταγγείλει το μνημόνιο και τις πολιτικές τους. Ξεκάθαρα, αντρίκια και στα ίσια», τόνισε.

 

Παρουσία βουλευτών και στελεχών του κόμματος, ανακοίνωσε τη στήριξη των ΑΝ.ΕΛΛ. στον επικεφαλής της «Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών» για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, Χάρη Παπαγεωργίου, ενώ κατακεραύνωσε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη γιατί «χαιρέτισε τον Κεμάλ Ατατούρκ σαν τον μεγάλο ηγέτη της Θεσσαλονίκης». «Δεν αξίζει στη Θεσσαλονίκη τέτοιος δήμαρχος. Αποτελεί όνειδος», είπε με στόμφο.

 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ισχυρίστηκε ότι μεθοδεύεται λύση για την ονομασία της FYROM, ενώ για το Κυπριακό κατήγγειλε ότι «πάνε να το κλείσουν με νέο σχέδιο Ανάν», επιρρίπτοντας ευθύνες σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

 

Εξέφρασε τη στήριξή του στους πρώην εργαζόμενους της ΕΤ3 και επισκέφθηκε το μπλόκο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό.

 

Νίκος Φωτόπουλος

 

Scroll to top