18/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

«Απαγορευμένοι» πρωταγωνιστές

 

Μια ανακρίτρια με μια απόφασή της κατάφερε να… κατηγορηθεί δικαιολογημένα για προληπτική λογοκρισία και παράλληλα να «διαφημίσει» με τον καλύτερο τρόπο μια εκπομπή. Αποφάσισε να απαγορεύσει το τρέιλερ και τους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη με τίτλο «Ερευνα στο νησί των ναυαγών». Το τρέιλερ βέβαια δεν σταμάτησε να μεταδίδεται από το MEGA και η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά απόψε στις 23.30. Κι αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων τηλεθεατών και μόνο εξαιτίας της… απαγόρευσης. Η εκπομπή καταγράφει όσα συνέβησαν στο Φαρμακονήσι μετά τη βύθιση του τουρκικού σκάφους «Conzuru» που στοίχισε τη ζωή σε 11 ανθρώπους (20/1). Στην εκπομπή μιλούν μετανάστες που επέζησαν και βρέθηκαν στην Αθήνα. Επειτα οι «Πρωταγωνιστές» κατευθύνονται στη Λέρο και από εκεί με «φουσκωτό» για τη «Φαρμάκω» – έτσι λένε οι ντόπιοι ψαράδες το «νησί των ναυαγών».

 

……………………………………………

 

Πρεμιέρα για «Τσαντίρι»

 

Επιστρέφει δριμύτερος και στήνει απόψε (21.00) το πρώτο «Τσαντίρι» στον ALPHA. Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο, που μετά τη σειρά «Διά ταύτα» θα παρουσιάσει απόψε και το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Σε μια εποχή που σηματοδοτεί καυτές εξελίξεις, έρχεται και με τον δικό του τρόπο θα επιχειρήσει να ανοίξει το «καπάκι της κατσαρόλας» που βράζει. Το πρώτο του «Τσαντίρι», από τα τέσσερα που έχει προγραμματίσει συνολικά, ο Λάκης Λαζόπουλος το στήνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενώ θα ακολουθήσει «μετακόμιση» καθώς το επόμενο θα στηθεί στη Θεσσαλονίκη.

 

……………………………………………………..

 

Νόμος και Τάξη με Τζέρεμι Αϊρονς

 

Ενας Αγγλος στη Νέα Υόρκη… O βραβευμένος με Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Τζέρεμι Αϊρονς, πρωταγωνιστεί στο αποψινό επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Νόμος και τάξη: ειδική ομάδα» (STAR, 23.45). Υποδύεται έναν σεξοψυχοθεραπευτή με ύποπτο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον στο 13ο επεισόδιο του 12ου κύκλου. Ο ντετέκτιβ Ελιοτ Στάμπλερ (Κρις Μελόνι) δουλεύει ως μυστικός πράκτορας και παρουσιάζεται ως σεξομανής ελπίζοντας πως θα πιάσει αυτόν που επιτέθηκε στην κόρη ενός φημισμένου και σεβαστού σεξοψυχοθεραπευτή. O γιατρός όμως δείχνει απρόθυμος να συνεργαστεί με την ειδική ομάδα και οι έμπειροι ντετέκτιβ υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στην κόρη του.

 

………………………………………………………….

 

Παιδικό ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο…

 

Ο πρώτος διαδικτυακός παιδικός ραδιοσταθμός iFeelKid παρουσιάστηκε χθες στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του σταθμού, Κωνσταντίνος Ρομπόρας, ανακοίνωσε την ομάδα και το πρόγραμμα του σταθμού, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από τέσσερις μήνες. Ρόλο παραγωγού στον iFeelKid έχουν αναλάβει γνωστές μαμάδες και επώνυμοι καλλιτέχνες: Ράνια Θρασκιά, Ναταλία Δραγούμη, Νόνη Δούνια, Τζένη Μπότση, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Χρανιώτης κρατάνε παρέα στους ακροατές τού iFeelKid κάθε απόγευμα στις 5-6. Η Θέμις Καρδιόλακα, συγγραφέας του βιβλίου «Μαμά, δεν τρώω πράσινα», ο Κώστας Στοφόρος, συγγραφέας και δημοσιογράφος, η Ασπα Τσαμαδή και ο Χρήστος Λουφόπουλος, ιδρυτές του δημοφιλούς blog «Μικροί Μεγάλοι», η δημοσιογράφος Εφη Σακελλαρίου από το infokids.gr, το Ωδείο Φ. Νάκας, η Μαίρη Στραβοράβδη και η Βιβή Ιατρίδου είναι μερικοί ακόμα από τους παραγωγούς που απαρτίζουν την ομάδα του σταθμού.

 

Scroll to top