18/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μάρτης με τρεις από τα παλιά…

      Pin It

Τα κανάλια αντιμετωπίζουν σειρά οικονομικών προβλημάτων αλλά, παρά τις περικοπές, σχεδιάζουν να ρίξουν και ορισμένα «νέα χαρτιά» μέσα στον Μάρτιο, καθώς έχουμε μπει πλέον στο δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Μέχρι στιγμής τρία κανάλια ετοιμάζουν να εντάξουν στα προγράμματά τους τον πρώτο μήνα της άνοιξης τρία γνωστά πρόσωπα με ισάριθμα κόνσεπτ.

 

Τα στελέχη του MEGA, που με την ένταξη της ελληνικής σειράς «Κάτω Παρτάλι» βλέπουν τα ποσοστά τηλεθέασης να εκτινάσσονται και πάλι, ανακοίνωσαν ήδη τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μέσα στον Μάρτιο θα αρχίσει να παρουσιάζει το «Just the two of us».

 

Στη μικρή οθόνη όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει και κάποιος άλλος, γνωστός και μη εξαιρετέος από τα παλιά. Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος ετοιμαζόταν πέρσι να «προσγειωθεί» στην ΕΡΤ, η ολοκλήρωση της συνεργασίας καθυστέρησε και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε αφού… έπεσε το λουκέτο και το μαύρο. Ετσι ο Χρήστος Φερεντίνος άλλαξε… ρότα και τελικά ήρθε σε συμφωνία με τον ALPHA. Ο γνωστός παρουσιαστής θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου με το «Ακου τι είπαν» που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 17.45. Πρόκειται βέβαια για τηλεπαιχνίδι που θα δίνει το λεγόμενο «λιντ ιν» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

 

Ο Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί καθημερινά δύο πενταμελείς οικογένειες ή παρέες θέτοντας τη γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Η νικήτρια παρέα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000 ευρώ αλλά και την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό για να διεκδικήσει 15.000 ευρώ!

 

Και ο ΣΚΑΪ όμως ετοιμάζεται για αλλαγές. Η εκπομπή «Live» της Εύας Αντωνοπούλου θα σταματήσει, καθώς η παρουσιάστρια θα αξιοποιηθεί στα δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

 

Το κενό θα καλύψει μια επίσης γνώριμη απ' τα παλιά. Πρόκειται για την Αννα Δρούζα, η οποία επιστρέφει στη μικρή οθόνη με καθημερινή εκπομπή, πιθανότατα με τον γνωστό τίτλο της «Μπορώ», που θα μεταδίδεται στις 15.00. Η πρεμιέρα σχεδιάζεται για τις πρώτες μέρες του Μάρτη, με τη θεματολογία της εκπομπής να «κινείται» στα γνωστά κοινωνικά θέματα με προσωπικές αφηγήσεις και καλεσμένους ειδικούς, πρόσωπα της επικαιρότητας κ.ά.

 

ΣΩ.ΜΑ

 

Scroll to top