19/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Οδοιπορικό στην Πέλλα

 

Με αγρότες και κινητοποιήσεις, σε μια περιοχή που ζει σχεδόν αποκλειστικά από τη γη και τον χειμερινό τουρισμό, ξεκινά το οδοιπορικό στην Πέλλα που επιχειρεί ο Νίκος Μάνεσης απόψε μέσα από την εκπομπή του «60’ Ελλάδα» (ALPHA, 24.00). Καταγράφει παραδείγματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, βολτάρει στο Καϊμακτσαλάν και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες φτάνει στα σύνορα, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – Σκοπίων. Η εκπομπή συνεχίζει στην «Αράχοβα» της Εδεσσας, στα θερμά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, με τον δημοσιογράφο να συναντά τους τελευταίους ψαράδες της Βεγορίτιδας. Καταγράφει ακόμη πως το χόμπι έγινε επιχείρηση με το γάλα της γαϊδούρας, τις ευεργετικές του ιδιότητες και το σαπούνι του που κάνει θραύση.

 

………………………………………………………………………….

 

Μάρτιος με ελληνικό σινεμά για τον ΣΚΑΪ

 

Σύγχρονο αλλά και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο εντάσσει στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα ο ΣΚΑΪ από τις αρχές Μαρτίου. Στο κανάλι του Φαλήρου δημιουργείται μια ειδική ζώνη για ελληνικές ταινίες που θα μεταδίδονται δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε Παρασκευή (23.15) ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει μία από τις ταινίες του «παλιού» καλού ελληνικού σινεμά, ενώ κάθε Κυριακή (23.00) θα προβάλλει μία ταινία του νέου ελληνικού κινηματογράφου. Η πρεμιέρα της ζώνης θα γίνει στις 2 Μαρτίου με το «Ριζότο» της Ολγας Μαλέα και πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Ματσούκα, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αννα Μάσχα κ.ά. Στις 7 Μαρτίου θα προβληθεί η ρομαντική δραματική ελληνική ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» με την Ελενα Ναθαναήλ και τον Λάκη Κομνηνό, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη. Για τον Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί ακόμη οι ταινίες «Ροζ ολοταχώς» με τους Χάρη Ρώμα, Φίλιππο Σοφιανό, Ναταλία Δραγούμη, «Αναζήτηση» με την Ελενα Ναθαναήλ, «Safe sex» των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Το αγκίστρι» του Ερρίκου Ανδρέου, «Λουκουμάδες με μέλι» της Ολγας Μαλέα με τους Χρήστο Λούλη, Φαίη Ξυλά, Παύλο Χαϊκάλη, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρη Πιατά κ.ά.

 

……………………………………………

 

Νέο πακέτο από τη NOVA

 

Σε μια πιο οικονομική και περισσότερο ολοκληρωμένη πρόταση προχωρά η Forthnet. Το πακέτο Nova 3Play προσφέρεται πλέον με 29,90 ευρώ τον μήνα και για λίγες μέρες δίνονται δώρο σε όσους το επιλέξουν ο αποκωδικοποιητής, το δορυφορικό πιάτο και η εγκατάσταση. Η υπηρεσία Nova 3Play προσφέρει ίντερνετ 24Mbps, απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις, κλήσεις προς κινητά με αστική χρέωση και ένα ολοκληρωμένο τηλεοπτικό μπουκέτο με 250 κανάλια με ταινίες, σειρές, εκπομπές, κινηματογραφικές βραδιές, το Novasports Highlights με αθλητικά στιγμιότυπα όπου μεταδίδεται και η «Ωρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, ντοκιμαντέρ, εξειδικευμένο παιδικό πρόγραμμα, θεματικά κανάλια για τη μόδα, την ιστορία, τη μουσική, τον αθλητισμό κ.ά.

 

Scroll to top