air france

24/02/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Air France: «Φωλιά» στον ουρανό

Η Air France συνεχίζει να επενδύει στον επιβάτη και αποκαλύπτει το νέο της κάθισμα Business για ανανεωμένη εμπειρία στο ταξίδι.
      Pin It

Στο σύνολο, 2.102 καθίσματα θα εγκατασταθούν σε 44 Boeing 777, τον πυρήνα του στόλου μεγάλων αποστάσεων της Air France, μεταξύ Ιουνίου 2014 και καλοκαιριού.

Η κάθε λεπτομέρεια έχει ειδικά διαμορφωθεί για να προσφέρει στο κάθισμα τον μοναδικό σχεδιασμό του. Αυτή η πραγματική φωλιά, με τις ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες πινελιές (δερμάτινο ύφασμα, ραφές), παρέχει υψηλό επίπεδο άνεσης και προσφέρει προοπτικές για έναν τέλειο ύπνο.

Το νέο κάθισμα της διακεκριμένης θέσης της Air France αναπτύχθηκε γύρω από την έννοια των 3 « F »: Full flat – το κάθισμα μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι για ένα ξεκούραστο ταξίδι, Full access – απευθείας πρόσβαση στον διάδρομο ανεξάρτητα από τη θέση του καθίσματος στην καμπίνα, Full privacy – ιδιωτική ζώνη μέσα σε μια φωλιά που παρέχει ησυχία και διακριτικότητα στους ουρανούς.

Στην καμπίνα Business προσφέρεται στους επιβάτες μεγάλη οθόνη αφής με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Αυτή η οθόνη (41 εκ.) προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης παρόμοια με τάμπλετ. Είναι διαθέσιμη σε 12 γλώσσες, με πρόγραμμα ψυχαγωγίας που ξεπερνά τις 1.000 ώρες ψυχαγωγίας.

Scroll to top