aprilia

24/02/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ασημένια βολίδα η Aprilia RSV4

Η αγωνιστική ομάδα της Aprilia παρουσίασε τη νέα RSV4, τη μοτοσικλέτα με την οποία διαγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2014 οι Marko Melandri και Sylnain Guintori, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
      Pin It

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2014 στο Phillip Island (Αυστραλία) η αγωνιστική ομάδα της Aprilia παρουσίασε τις νέες RSV4, με τις οποίες οι Marco Melandri και Sylvain Guintoli διεκδίκησαν ακόμη έναντίτλο.

Η νέα Aprilia RSV4 αφήνει πίσω της το μαύρο και κόκκινο χρώμα και μεταμορφώνεται σε μια ασημένια βολίδα. Με την πρώτη ματιά είναι αντιληπτό ότι η αλλαγή αυτή ενισχύει τη φόρμα της μοτοσικλέτας και τονίζει τον τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Η RSV4  την προηγούμενη σεζόν ανακηρύχθηκε  η καλύτερη sport μοτοσικλέτα δρόμου από το σύνολο του ειδικού Τύπου σε όλο τον κόσμο. Με δύο παγκόσμιους τίτλους αναβάτη και τρεις παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστή στις τέσσερις τελευταίες σεζόν, η RSV4 έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνολικά, στη σύντομη ιστορία της η Aprilia μπορεί να υπερηφανεύεται για 52 παγκόσμιους τίτλους, 294 πρωταθλήματα GP και 38 νίκες στο πρωτάθλημα Superbike, γεγονός που την καθιστά την πιο νικηφόρα ιταλική και ευρωπαϊκή μάρκα σε αγώνες μοτοσικλέτας.

Οι αιχμηρές γραμμές της RSV4, που την καθιέρωσαν ως ένα πραγματικό αγωνιστικό καθαρόαιμο, αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο μέσα από τις επιθετικές μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες (παραδοσιακά χρώματα της Aprilia), οι οποίες σε συνδυασμό με τα τμήματα από carbon και την ανακλαστική επιφάνεια του καθαρού μετάλλου ενισχύουν το compact μέγεθος και την αγωνιστική ψυχή της μοτοσικλέτας.

Η επιλογή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αναβάτες και τους μηχανικούς, που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά τη νέα εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

Scroll to top