24/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Ο Βαγγέλης έφυγε, η Αλκηστις ήρθε

 

Οι ανακατατάξεις στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ συνεχίζονται. Πριν από λίγες μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου έλυσε τη συνεργασία του με τον διευθυντή προγράμματος Ευάγγελο Μαυρογιάννη. Η θέση βέβαια δεν έμεινε κενή καθώς υπήρχε ήδη συμφωνία με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν και επίσημα ότι η κ. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει τη διεύθυνση του προγράμματος της τηλεόρασης του καναλιού από σήμερα.

 

……………………………………….

 

Χρυσή Αυγή και ΜΚΟ

 

Με τη Χρυσή Αυγή, τη δικαστική έρευνα, τη δικογραφία περί εγκληματικής οργάνωσης, το αίτημα άρσης της ασυλίας των βουλευτών της ασχολείται απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου «Στον ενικό» (STAR, 23.20). Στα εκατομμύρια προς τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το ποιοι τα μοίραζαν και ποιοι τα έφαγαν εστιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στην «Ανατροπή» του απόψε στο MEGA (23.30). Συζητά με τους Αδωνι Γεωργιάδη (υπουργός Υγείας), Πάρι Κουκουλόπουλο (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Ελενα Κουντουρά (βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων), Σπύρο Λυκούδη (βουλευτής της ΔΗΜΑΡ), τους ποινικολόγους Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Θόδωρο Μαντά, τον γενικό γραμματέα των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη, τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστή Παπαϊωάννου κ.ά.

 

…………………………………….

 

Ισότητα ή εξαιρέσεις;

 

Το χάσμα των φύλων στην αγορά εργασίας μέσα από προσωπικές ιστορίες γυναικών που έχουν καταφέρει να πετύχουν επαγγελματικά μέσα σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον επιχειρεί να ερευνήσει με την αυριανή εκπομπή της «360ο» η Σοφία Παπαϊωάννου στον ALPHA (23.45). Tις εμπειρίες τους αφηγούνται καταξιωμένες επαγγελματίες, όπως η διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft, η κορυφαία Ελληνίδα διαιτητής σε διεθνείς διοργανώσεις, μία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, μία οδηγός τριαξονικού φορτηγού, μία πλοίαρχος τάνκερ αλλά και γυναίκες βουλευτές που θίγουν το πρόβλημα των κρουσμάτων σεξισμού στη Βουλή.

 

……………………………………..

 

Στο «κόκκινο χαλί»

 

«The Red Carpet» είναι ο τίτλος του διαγωνισμού των καναλιών Novacinema μέσω του οποίου θα σταλεί κάποιος στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Οσκαρ. Ο διαγωνισμός γίνεται από τη σελίδα Novacinema.gr στο Facebook (www.facebook.com/Novacinema.gr) λίγες ημέρες πριν από την 86η τελετή απονομής των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων, που θα προβληθεί απευθείας για 17η χρονιά από τα κανάλια της ψηφιακής συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι για δύο στο Λος Αντζελες και εξασφαλίζει την παρουσία του στο «κόκκινο χαλί» για την επόμενη λαμπερή τελετή απονομής των Οσκαρ του 2015. Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Μαρτίου και το δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Λος Αντζελες μετ’ επιστροφής, πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και δύο bleacher seat tickets για την 87η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ. Αρκεί να προβλέψετε σωστά τους φετινούς νικητές στις κατηγορίες Α' ανδρικός ρόλος, Α' γυναικείος ρόλος, Καλύτερη ταινία και Σκηνοθεσία.

 

Scroll to top