aktofilaki-limeniko-ploia

26/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Σε διαθεσιμότητα υπαξιωματικός του Λ.Σ. για όπλα και ναρκωτικά

Ο υπαξιωματικός που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Πύλου, συνελήφθη, το πρωί, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας της Ελληνικής Αστυνομίας.
      Pin It

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος κατόπιν εντολής του υπουργού Ναυτιλίας και σχετικής απόφασης του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος αντιναυάρχου Αθανάσιου Αθανασόπουλου, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο υπαξιωματικός που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Πύλου, συνελήφθη, το πρωί, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς και εμπλοκή σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ενα αναδιπλούμενο στιλέτο τύπου πεταλούδας, τρία ηλεκτρονικά μαγνητόφωνα, μία σιδερένια σφραγισμένη κονσέρβα με 200 γραμμάρια πυρίτιδας, μία ρελιάστρα φυσιγγίων, τρία φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 9 mm, ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62 mm, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.
Ο συλληφθείς, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου αισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

ΧΡ.ΠΑΠ.

efsyn.gr

Scroll to top