Θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και την υγιεινή των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς σε σχέση με τα προσφερόμενα σε αυτούς τρόφιμα αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη.
Παράλληλα, καθορίστηκε ο τρόπος συντονισμού και οι δράσεις αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και του ΕΦΕΤ και προγραμματίστηκαν οι απαιτούμενες επιθεωρήσεις και οι εργαστηριακοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις που παράγουν και διανέμουν τρόφιμα για τα συσσίτια και στις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων των πλοίων που φιλοξενούν σεισμόπληκτους.
efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ