01/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Εντοπίστηκε θαλασσοκηλίδα στο πετρέλαιο!

 

Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το πετρέλαιο δεν απεικονίζουν πλήρως την πραγματικότητα. Οι υδρογονάνθρακες είναι πολύ περισσότεροι και ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλησε να δημιουργήσει κλίμα άκρατου ενθουσιασμού, αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αν όχι πιάσαμε το 145.673ο τζόκερ.

 

Μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα σώζεται όχι μόνο μία φορά, αλλά τουλάχιστον εφτά με οχτώ φορές.

 

Το πετρέλαιο είναι ατέλειωτο, κυρίως στο Ιόνιο. Δεν λέμε το Αιγαίο, γιατί μάθανε ότι βρήκαμε πετρέλαιο και πλάκωσαν και οι γύφτοι οι Τούρκοι.

 

Η θάλασσα στο Ιόνιο είναι τόσο μαύρη από τους υδρογονάνθρακες που δημιουργεί ένα πανέμορφο εικαστικό πλάνο. Κορμοράνοι στην παραλία, κοράκια που ακολουθούν τα καράβια, κατάμαυρα βράχια, ασύλληπτης ωραιότητας εικόνες.

 

Το εξαίσιο πετρελαϊκό τοπίο πήγε να χαλάσει χθες το απόγευμα, γιατί μια θαλασσοκηλίδα μόλυνε το πετρέλαιο και ήταν πιθανός ο κίνδυνος οικολογικής καταστροφής.

 

Ευτυχώς έγινε μεγάλη κινητοποίηση και αποφεύχθηκε ο κίνδυνος γιατί η θαλασσοκηλίδα διαλύθηκε από τα ΜΑΤ και συνελήφθη με παρέμβαση του Νίκου Δένδια.

 

Στο μεταξύ δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα. Οι Αγγλοι, μετά τα Ελγίνεια, θέλουν να μας κλέψουν και τους υδρογονάνθρακες και να τους εκθέσουν στα μουσεία τους.

 

Στο Κατάκολο, που κολυμπάει στο πετρέλαιο, εντοπίστηκαν εγγλέζικα δεξαμενόπλοια, που έκλεβαν πετρέλαιο από τα κοιτάσματα και τα μετέφεραν στα εγγλέζικα πρατήρια καυσίμων.

 

Την καταγγελία για την κλοπή έκανε πρώτος ο Κώστας Μήτρογλου, που πήγε να φουλάρει το μηχανάκι σε πρατήριο του Λονδίνου και αντελήφθη την κλεψιά με την πρώτη και παραλίγο να του φύγει το τατουάζ από όλο το σώμα.

 

Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει τα κοιτάσματα που ανακάλυψε σε Βουλγαρία και Βόρεια Κορέα, γιατί χίλιες φορές το 'χουμε πει ότι έχουμε γίνει Βουλγαρία και Βόρεια Κορέα.

 

Τα κοιτάσματα τα λέμε κοιτάσματα, γιατί θα καθόμαστε και θα τα κοιτάμε μέχρι να τα πάρει η τρόικα.

 

Πάντως υπάρχει ένας κίνδυνος με τις σεισμικές έρευνες που γίνονται υποθαλάσσια. Και αυτό γιατί υπάρχει η υποψία ότι οι σεισμοί στην Κεφαλονιά και σε άλλες περιοχές προέρχονται από αυτές ακριβώς τις σεισμικές έρευνες.

 

Υπάρχει φόβος λοιπόν ότι θα καταπλακωθούν όλα τα νησιά, οπότε θα μας βγουν ξινοί οι πανηγυρισμοί με τους υδρογονάνθρακες, αν και αυτή τη στιγμή οι πολίτες χρειάζονται περισσότερο υδατάνθρακες για να επιζήσουν.

 

……………………………………………..

 

Τρομερή ανάπτυξη η γρίπη!

 

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η εξολόθρευση των Ελλήνων πολιτών από τη γρίπη, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Το σχέδιο, σε συνεργασία με την τρόικα, προχωράει κανονικά. Μόνο μέχρι την Τετάρτη είχαμε 64 θύματα από τη γρίπη, ποσοστό όμως πάρα πολύ μικρό γιατί είμαστε πάνω από 10 εκατ. νοματαίοι και ακόμα δεν έχουν τεζάρει οι προγραμματισμένοι για το διάστημα μέχρι τώρα.

 

Οι θάνατοι δεν αναφέρονται στα δελτία ειδήσεων και είναι μονόστηλοι στις εφημερίδες για να μην τρομάξει ο κόσμος και τρέξει στους γιατρούς και στα φαρμακεία.

 

Αυτό θα είχε αποτέλεσμα να γλιτώσουν οι γριπιασμένοι ασθενείς και δεύτερο και σημαντικότερο, να ξεπεραστεί το πλαφόν που έχει τεθεί στα φάρμακα, 20% λιγότερα από πέρσι και 234% περισσότεροι θάνατοι επίσης από πέρσι.

 

Πηγές κοντά στον υπουργό μας κ. Αδωνι διαβεβαίωναν ότι το λιγότερο σε ένα χρόνο θα έχει εξολοθρευτεί όλος ο ελληνικός πληθυσμός και θα έρθουν να εγκατασταθούν κάτοικοι των άλλων χωρών που μας έχουν δανείσει και να μαζέψουν λίγο ήλιο οι ασπρουλιάρηδες.

 

Παλιότερα όταν είχαμε ένα και μόνο κρούσμα γρίπης, παραγγέλναμε τουλάχιστον 45.000.000 εμβόλια και επιστρέφαμε 46.000.000. Αυτά όμως κόπηκαν τώρα, γιατί στις παραγγελίες δεν υπάρχουν προμήθειες και μίζες, οπότε πάπαλα.

 

Σήμερα θα βγάλει διάγγελμα ο πρωθυπουργός και θα ανακοινώσει ότι μετά το μεγαλύτερο δάνειο στον κόσμο, έχουμε την ευτυχία να παρουσιάζουμε τους περισσότερους θανάτους από γρίπη στον κόσμο και πάμε για ακατάρριπτο ρεκόρ.

………………………………………………………………………..

 

Με φουστανέλα ο Κλούνεϊ στο κόκκινο χαλί!

 

Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε τα Οσκαρ; Η μεγάλη βραδιά έφτασε και την Κυριακή τα ξημερώματα θα δούμε τους μεγάλους νικητές.

 

Το «Πάμε Λουκέτο» θα παρακολουθεί στενότατα την απονομή και όσα γίνουν πριν και μετά από αυτήν και τη Δευτέρα θα έχουμε πανηγύρι.

 

Σήμερα θα σας μεταδώσουμε τις ειδήσεις που έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον και είναι οι εξής:

 

1. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί φορώντας φουστανέλα. Θα παίζει από κάτω και ένας καλαματιανός και θα διαδραματιστούν πρωτόγνωρες στιγμές.

 

2. Ο Κλούνεϊ, εκτός από το πάγιο αίτημα για επιστροφή των Ελγινείων, θα ζητήσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και τα χρυσά αγαλματίδια που είναι δημιουργίες τής «Ελληνικός Χρυσός».

 

3. Στους νικητές εκτός από τα αγαλματίδια θα δίνεται και ένα μπιτόνι από πετρέλαιο «Σαμαράς».

 

4. Το πρόγραμμα στα Οσκαρ θα ξεκινήσει με μια μεγάλη έκπληξη: θα δώσει διάλεξη προς 15 δολάρια το κεφάλι ο Γιώργος Παπανδρέου και στο τέλος θα υπογράφει το βιβλίο της μητέρας του Μαργαρίτας, που τον αποκαλεί σε ένα σημείο «χαζοπούλι» και «χαζό παιδί, χαρά γεμάτο».

 

5. Εχει κορυφωθεί η αγωνία για το Οσκαρ Ανδρικού Ρόλου. Λεονάρντο ντι Κάπριο ή Σταύρος Θεοδωράκης;

 

6. Και ο Αδωνις στην τελετή απονομής των Οσκαρ. Θα έχουν στρώσει χαλί Μοιραράκη και θα μεταδώσει και τη γρίπη της Ελλάδας στο Χόλιγουντ.

 

7. Η Μέριλ Στριπ ζήτησε από τώρα τα δικαιώματα να παίξει τη ζωή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ιδιαίτερα μετά το επεισόδιο με τον κ. Νεράντζη.

 

8. Το φιλμ θα είναι σεξιστικού περιεχομένου.

 

9. Θα λέγεται «Η Σιδηρά Κυρία, Νο2».

 

10. Η Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε τα Οσκαρ «μόνο για Ελληνες», γιατί έξι συντελεστές των υποψήφιων τεχνικών βραβείων κατάγονται από την Ελλάδα.

 

11. Στα Οσκαρ θα είναι και ο Ομπάμα, αλλά σε απόσταση 7 σειρών από την Αυστραλέζα πρωθυπουργό.

 

12. Ο Ολιβερ Στόουν ζήτησε και θα απονείμει ένα Οσκαρ, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, που θα ανέβει στη σκηνή φορώντας φανέλα με στάμπα του Ούγκο Τσάβες.

 

13. Τα Οσκαρ είναι αρχαιότερος θεσμός από τον Αλέξη Κωστάλα.

 

14. Οι νικητές των Οσκαρ υποχρεώνονται να δώσουν συνεντεύξεις μετά τη βράβευσή τους στον Κώστα Μπογδάνο.

 

…………………………………………………..

 

twitter παίδες Ελλήνων

 

Ποτάμια πετρέλαιο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @potami

 

Θα με ψηφίσουν όλοι. Και οι συγγενείς στο Κερατσίνι και οι συγγενείς στη Νέα Ιωνία.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @potami

 

Είμαι ο νέος Θεοδωράκης. Θα αρχίσω να συνθέτω και τραγούδια.

 

ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @potami

 

Δεν μου αρέσει το «Ποτάμι». Εγώ το νέο κόμμα μου θα το βγάλω «Ιπποπόταμος».

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @potami

 

Πιάσαμε τον πάτο του ποταμού.

 

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ @potami

 

Τώρα είμαι ήσυχος. Καλύφθηκε το κενό μου με τον Σταύρο! Τι ωραία συνέντευξη μου είχε πάρει ο μπαγάσας!

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @potami

 

Στην αφίσα θα είμαι πάνω στη μηχανή. Τζέιμς Ντιν.

 

ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @potami

 

Τι νέος ο Θεοδωράκης; Ούτε σελίδα εις το φεϊσμπούκιον δεν διατηρεί. Ολοψύχως πάντως, καλή επιτυχία.

 

ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @gourlis

 

Δεν έχω χάσει κανένα από τα 154 ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ολοψύχως εύχομαι την Κυριακή να γίνει το πιο ήσυχο ντέρμπι όλων των εποχών.

 

ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @potami

 

Τελικά το νέο κόμμα μου θα το βγάλω «Ρυάκι» γιατί οι ψηφοφόροι μας είναι λίγοι.

 

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ @potami

 

Προσχωρώ στο «Ποτάμι» μαζί με το κανό.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @potami

 

Ξεκινάμε. Αρχικά την Κίνησή μου ήθελα να την ονομάσω «Πρασινονήσι».

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @gia_to_potami

 

Πολλά βαρέλια πετρέλαιο ανακοίνωσα. Πιο πολλά και από τους θανάτους από γρίπη.

 

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @ano_potamon

 

Δεν νομίζω ότι θα μου ξεφύγει τη Δευτέρα το Οσκαρ μ@λ@κίας.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @potami

 

Οι συνεντεύξεις με συγγενείς θυμάτων σε οδηγούν παντού.

 

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ @potami

 

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είναι σεξιστικό.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top