04/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η αγωνία για Ολαϊτάν!

      Pin It

Ολοι στο «Καραϊσκάκη» πάγωσαν στην εικόνα της κατάρρευσης του Μάικλ Ολαϊτάν! Στο 32΄ της προχθεσινής αναμέτρησης κι ενώ ο Νιγηριανός επιθετικός επέστρεφε μαζί με τους αμυνόμενους του Παναθηναϊκού προς το κέντρο του γηπέδου έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος!

 

Οι πρώτοι που συνειδητοποίησαν την κρισιμότητα της κατάστασης ήταν οι παίκτες του Αναστασίου που ήταν πιο κοντά του και αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος διέκοψε εσπευσμένα το ματς για να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του Ολυμπιακού που τον ακολούθησε και ο συνάδελφός του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Για λίγα λεπτά η αγωνία έφτασε στο αποκορύφωμα. Τελικά ο Μάικλ Ολαϊτάν αποχώρησε με κολάρο στον αυχένα (χτύπησε κατά την πτώση του) και από τον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκη» βρέθηκε στην καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου με το οποίο συνεργάζεται ο Ολυμπιακός.

 

Σύμφωνα με τον γιατρό των «ερυθρολεύκων» Χρήστο Θέο ο Ολαϊτάν υπέστη μυοκαρδίτιδα που προήλθε από ίωση και έντονο στρες και του προκάλεσε αρρυθμίες. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

 

Scroll to top