05/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Ανευ… εκδόσεως

 

Δεν είναι και συνηθισμένο πράγμα να μη βγαίνει ξαφνικά μία ημέρα μία εφημερίδα, όπως συνέβη χθες με την «Ελευθεροτυπία», έτσι; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να έχουν δουλέψει την προηγουμένη κανονικά οι δημοσιογράφοι παραδίδοντας στην ώρα τους τις σελίδες… Πρωτοφανή πράγματα ακόμη και για περιόδους οικονομικής κρίσης. Κάποιο πρόβλημα με το χαρτί δημιουργήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες. Δεν πληρώθηκε το τυπογραφείο; Εγινε κάποιο μπέρδεμα; Ηταν κάποιο τρικ της ιδιοκτησίας; Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Δεν τυπώθηκε. Σήμερα πάντως, όπως έγραφαν χθες στο site τους, θα κυκλοφορεί κανονικά στα περίπτερα. Μένει να το δούμε αυτό. Και να δούμε στο άμεσο μέλλον αν επιλύθηκαν τα προβλήματα ή απλώς δόθηκε μία παράταση.

 

………………………………………

 

; Ισχύει αλήθεια ότι η Δημόσια Τηλεόραση έστειλε δημοσιογράφο να καλύψει την επίσκεψη του αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ουκρανία και μετέπειτα σκέφθηκαν να τον ενημερώσουν ότι πρέπει να μείνει για να μεταδίδει τις εξελίξεις; Και ισχύει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει: θα μείνει ή θα φύγει; Να κάνει η μάνα…     ΣΩ.ΜΑ

 

…………………………………………

 

Και… open Eurovision

 

Εβδομαδιαία εκπομπή μεταδίδουν τα ertopen.com και thepressproject.gr, με τα νεότερα από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στον φετινό 59ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 8 και 10 Μαΐου στην Κοπεγχάγη. Οι συντελεστές της εκπομπής θα επιχειρούν και μι αναδρομή στο παρελθόν, για να δούμε με μια άλλη ματιά παλαιότερες διοργανώσεις. Καλεσμένη της έκτης εκπομπής που μεταδίδεται απόψε 21.00 και σε επανάληψη το Σάββατο (18.00) η Βικτώρια Χαλκίτη, που μοιράζεται τη δική της εμπειρία των πέντε συμμετοχών της στον διαγωνισμό στα φωνητικά και σχολιάζει φετινές συμμετοχές. Την επιμέλεια και παρουσίαση έχει ο Αγις Μενούτης, το μοντάζ είναι της Αναστασίας Δασκαλάκη και η σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλακάση. Ολες οι εκπομπές διατίθενται (μετά τη μετάδοση της επανάληψης κάθε Σάββατο) στο κανάλι της ΕΡΤ στο youtube: https://www.youtube.com/user/ertsocialnetworks, αλλά και στο: https://www.youtube.com/playlist?ist=PL3vZ9bUfwlHd7laEGxyP_LKQPTCIpU4Wq. Για καθημερινή ενημέρωση ανατρέχουμε στη σελίδα της ΕΡΤ για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό: www.facebook.com/eurovisionert/. Προτάσεις, επισημάνσεις, ερωτήματα, κ.λπ. στο [email protected].

 

Scroll to top