Pin It

Καταπέλτης η αναδεξιμιά του Κοκού ο Μιχαλάκης -η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ντε- εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την έκδοση του βιβλίου «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», που έγραψε στα υπόγεια των Φυλακών Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Ζήτησε μάλιστα να αποδοθεί στην πυρά το πόνημα και να περάσει από ιερά εξέταση ο Οίκος Λιβάνη. Η πρότασή της απερρίφθη από τα κεντρικά της Συγγρού με το επιχείρημα ότι η εν λόγω αυτοβιογραφία ξεχειλίζει μπαρούτη, η οποία ειρήσθω εν παρόδω προκαλεί αλλεργία στον συγγραφέα, και θα κινδύνευαν από απανωτές εκρήξεις ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.

 

Ο Ασιμος Ρεντίκογλου, όστις μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ εμφανίζεται εξόχως προσεκτικός, διαπίστωσε ότι εάν πάρει «φόκο» τόσο λιβάνι, θα μπαφιάσει σύμπασα η χώρα, οπότε η ιδέα εγκαταλείφθηκε ως ατελέσφορη. Ο Μιχαλάκης όμως κρύβει πολλά βέλη στη φαρέτρα του. Αξίωσε λοιπόν από τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει πάραυτα τον Δημήτρη Κουφοντίνα από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ: «Διασύρεται διεθνώς η χώρα όταν η αξιωματική αντιπολίτευση ξεπλένει έναν κατά συρροήν δολοφόνο» υπογράμμισε στομφωδώς. Τον τίτλο του σίριαλ κίλερ, βλέπετε, έχει κατακτήσει η κυβέρνηση με αίμα -του λαού- και δεν είναι εποχές να μας κλέβουν άλλοι τη δόξα, κατά την προσφιλή διατύπωση του Αδ-όνειδος.

 

Υπαινίσσεται για μια ακόμα φορά η μπριόζα Μισέλ ότι η 17Ν είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, εκ των στυλοβατών του καταστήματος, ωστόσο το πενιχρό μυαλουδάκι της αδυνατεί να συλλάβει το εύρος, την πολυχρωμία, την πανσπερμία των συνοδοιπόρων της Κουμουνδούρου. «Πληροφορούμε την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. πως ο Δ. Κουφοντίνας ουδέποτε υπήρξε μέλος μας. Κατά τ’ άλλα, καλή Σαρακοστή» της απάντησαν, υπενθυμίζοντας πως έπειτα από τις συναντήσεις του προέδρου με τον πατριάρχη το κόμμα μνημονεύει απαρεγκλίτως το εορτολόγιο της Ορθοδοξίας.

 

Φουριόζα η ανεκδιήγητη φιλιότσα, απαίτησε τότε να διαγραφούν απαξάπαντες οι γεννημένοι Νοέμβριο Συριζαίοι καθώς ο αστερισμός του Σκορπιού μολύνει με το τεροριστικό του δηλητήριο τα θεμέλια της οικογένειας, της ηθικής και του πνεύματος. Αποκρίθηκαν, σε μάλλον ειρωνικό τόνο, ότι θα εκδιώξουν επιπροσθέτως και τους τοξότες, οίτινες, καθ' όλη τη διαδρομή της ιστορίας, εκσφενδονίζοντας τις αιχμηρές σαΐτες τους σκορπούν τον φόβο στα στίφη των αντιπάλων.

 

Αιμοσταγής τρομοκράτης αποδεικνύεται εσχάτως και το καϊνάρι των πρωινάδικων, ο πολιούχος των ΚΑΠΗ Γιώργος Αυτιάς. Το βιβλίο του Κουφοντίνα πυροδοτεί αντάρτικα κινήματα παντού, της οθόνης συμπεριλαμβανομένης. Θύμα του συμπαθούς τηλεπαρουσιαστή δεν είναι άλλος απ' τον χαμηλόβαθμο υπάλληλο του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν. «Του 'χω πει να 'ρθει ένα βράδυ εδώ με εκατό συμβούλους κι όσους υπολογιστές θέλει κι εγώ να 'μαι μόνο μ' ένα χαρτάκι σημειώσεις και να κουβεντιάσουμε», τον προκαλεί μέρες τώρα ο Αυτιάς, αλλά ο Δανός όπου φύγει φύγει· όπως τα διαβατάρικα σύννεφα που προμηνύουν νερά κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

 

Μετέωρος [email protected]

 

Scroll to top