10/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΡΕΙΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΕΝΑ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ξέφυγε από το ίδρυμα, όχι και από τα αδέλφια

Ξέφυγε από το ίδρυμα, όχι και από τα αδέλφια.
      Pin It

Το δράμα που βίωνε μια 15χρονη εδώ και περίπου έναν μήνα στα χέρια τριών τοξικομανών αδελφών τα οποία την ώθησαν να κάνει χρήση ναρκωτικών, τη μετέτρεψαν σε «βαποράκι» και ο ένας από αυτός την κακοποιούσε σεξουαλικά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του μεγαλύτερου για τον ξυλοδαρμό της.

 

Η αποκάλυψη του εφιάλτη ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έξω από τον σταθμό του προαστιακού σιδηρόδρομου στον Πειραιά έναν 38χρονο άνδρα να ξυλοφορτώνει ένα νεαρό κορίτσι. Η σκηνή προκάλεσε το ενδιαφέρον τους και όταν η 15χρονη τους είπε ότι τη χτύπησε γιατί δεν ήθελε να τον ακολουθήσει συνέλαβαν τον 38χρονο και μετέφεραν και τους δυο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

 

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η 15χρονη είχε εγκαταλείψει στις 6 Φεβρουαρίου 2014 το ίδρυμα «Παιδόπολη – Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη, όπου φιλοξενούνταν από το καλοκαίρι του 2013 ύστερα από εισαγγελική παραγγελία καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο, και έκτοτε έμενε στο σπίτι του 38χρονου στον Πειραιά. Στο ίδιο σπίτι μαζί με τον τοξικομανή 38χρονο έμεναν οι ηλικιωμένοι γονείς του και τα επίσης εξαρτημένα από τα ναρκωτικά αδέλφια του, ηλικίας 36 και 20 χρόνων.

 

Στο διάστημα αυτό τα δύο μεγάλα αδέλφια παρακινούσαν τη 15χρονη να κάνει χρήση ηρωίνης, ενώ ο 38χρονος τη χρησιμοποιούσε για διακίνηση ναρκωτικών στην Ομόνοια και σε άλλα στέκια τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο ίδιος αφού της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες ασελγούσε πάνω της.

 

Επειτα από αυτό οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 38χρονου και συνέλαβαν τον 36χρονο αδελφό του καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ ο 20χρονος δεν ήταν εκεί και αναζητείται. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και μ' αυτήν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή και την ανήλικη σε ίδρυμα.

 

Μάνος Τσαλδάρης

 

Scroll to top