mantouvanos

10/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Π. Μαντούβαλος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» και ο Ν. Νικολόπουλος αποσύρθηκε - «Πείραμα αόρατου σχεδιαστηρίου» χαρακτήρισε το Ποτάμι ο Β. Πολύδωρας.
      Pin It

Την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Μαντούβαλου για την περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρων Πολύδωρας, μετά τη συνάντηση, που είχε στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστο Ζώη και τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε την απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό». Ο κ. Πολύδωρας, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «υποδοχή του Πέτρου Μαντούβαλου στην Ένωση», και στην «καινούργια δραστηριότητά του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής».

Από την πλευρά του, ο κ. Μαντούβαλος υποστήριξε ότι «σκορπισμένοι δεν μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα». Παράλληλα, επισημαίνε ότι με τη στήριξη του κόσμου, «θα πάμε πολύ καλά, με συγκεκριμένη πρόταση σε μια άσχημη περίοδο».

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Βύρων Πολύδωρας συνομίλησε με δημοσιογράφους, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σχηματισμό «Ποτάμι». Υποστήριξε ότι είναι ένα «πείραμα του αόρατου σχεδιαστηρίου», με στόχο «να ποδηγετήσει και να πολτοποιήσει τον κόσμο», και πως δεν προέρχεται από παρθενογένεση, αλλά σε αυτό συμμετέχουν «διψασμένοι πολιτικομανείς».

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top