Pin It

Διαπίστωση: Από χθες το «Τρίτο Πρόγραμμα» της Δημόσιας Ραδιοφωνίας επέστρεψε στους ραδιοφωνικούς μας δέκτες. Και επέστρεψε, σύμφωνα με τους υπευθύνους του, «ανανεωμένο στις συχνότητες της Δημόσιας Ραδιοφωνίας, με τους ανθρώπους που το υπηρέτησαν για χρόνια και συνδέθηκαν με την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητά του».

 

Επομένως, αυτοί οι άνθρωποι που το «υπηρέτησαν για χρόνια» και μπλα μπλα μπλα δεν ανήκουν σε εκείνους που κατά τον Σίμο Κεδίκογλου αποτελούσαν «χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης» (απόσπασμα από το περίφημο διάγγελμα του υπουργού άνευ ταμείου πλέον, το διάγγελμά του της 11ης Ιουνίου).

 

Αυτό σημαίνει πως οι… αδιαφανείς και οι… σπάταλοι βρίσκονταν στα άλλα ραδιόφωνα και όχι στο «Τρίτο Πρόγραμμα»; Στο «Kosmos 93,6» λόγου χάριν, στο ραδιόφωνο αυτό το οποίο ετοιμάζονται να βγάλουν ξανά on air, εκεί στη Δημόσια Ραδιοφωνία, δεν (θα) υπάρχουν σπάταλοι; Δεν τα έφαγαν όλοι μαζί;

 

Μπορούμε δε επιπλέον να υποθέσουμε πως οι απολυμένοι της ΕΡΑ, εκείνοι που έμειναν στην απ’ έξω, άνεργοι, στήνοντας (όλοι μαζί) το παλιό «Δεύτερο Πρόγραμμα» στο αυτοδιαχειριζόμενο ertopen.com, ανήκουν σίγουρα στους… φαύλους και τα λαμόγια.

 

Ειδάλλως θα τους έπαιρναν και αυτούς πίσω στη ΝΕΡΙΤ, έτσι δεν είναι;

 

ΔΗΜ.ΚΑΝ.

 

Scroll to top