14/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Είμαστε με τη Φεράρι

 

Ηρθε η ώρα για Formula 1. Από αυτό το Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, τα μεσημέρια των weekends αποκτούν ξανά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φίλους του είδους, του… μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ολοι οι αγώνες αλλά και τα δοκιμαστικά της Formula 1 θα μεταδίδονται ζωντανά και σε ποιότητα high definition, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport του OTE TV. Και ειδικά στις 3 το μεσημέρι της εκάστοτε Κυριακής, ακριβώς στην εκκίνηση δηλαδή, η τηλεθέαση θα βαράει peak. Ξεκινάμε από τον αγώνα της Μελβούρνης στην Αυστραλία στις 16 Μαρτίου και φτάνουμε μέχρι κι εκείνον, στις 23 Νοεμβρίου, στο Aμπου Ντάμπι. Eντεκα ομάδες, 22 πιλότοι, οι κορυφαίοι παγκοσμίως -Φέτελ, Αλόνσον, Χάμιλτον, Μπάτον, Ραϊκόνεν κ.ά. Επιπλέον, κάθε Κυριακή, πριν από κάθε αγώνα, θα υπάρχει και η εκπομπή Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Tα αθλητικά κανάλια του OTE TV μας υπόσχονται μάλιστα μετάδοση χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Κι αυτό είναι ακόμα καλύτερο.

 

● Διαβάστε αύριο στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στις αθλητικές μας σελίδες, ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Formula 1.

 

………………………………………….

 

Στην εκπομπή «Στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου παρουσιάστηκε έρευνα της MRB σύμφωνα με την οποία οι πολίτες δεν εμπιστεύονται (μαντέψτε ποια;) τα ΜΜΕ. Ηταν μία έρευνα για την αξιοπιστία 22 θεσμών -θεσμός και τα ΜΜΕ; Τα ΜΜΕ λοιπόν, Τύπος και τηλεόραση, βρίσκονται πολύ χαμηλά, στη 15η και 16η θέση σε επίπεδο εμπιστοσύνης. Πέφτουμε από τα σύννεφα, δεν το περιμέναμε!

 

……………………………………….

 

Οι (πρώην) εργαζόμενοι των Εκδόσεων Λυμπέρη

 

Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή των πρώην εργαζομένων των Εκδόσεων Λυμπέρη κατά της εταιρείας Alpha Editions. Η τελευταία είναι η εταιρεία στην οποία μεταβιβάστηκαν οι τέσσερις πιο εμπορικοί τίτλοι των εκδόσεων (Hello, Εγώ Weekly, 7Μέρες TV και Tηλεκοντρόλ). Υπενθυμίζουμε πως οι Εκδόσεις Λυμπέρη διέκοψαν τις εργασίες τους τον Νοέμβριο του 2012 με απόφαση του μεγαλομετόχου τους Αντώνη Λυμπέρη και στη συνέχεια κηρύχθηκαν σε πτώχευση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρώην εργαζομένων στις Εκδόσεις, «ο επιχειρηματίας, ο όμιλος του οποίου κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της Alpha Editions, είναι ο κύριος Δ. Κοντομηνάς, ενώ πρόεδρος του Δ.Σ. της Alpha Editions και αυτός που προσέφερε στέγη για την έκδοση των 4 αυτών περιοδικών είναι ο κύριος Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Απέναντι σε ανθρώπους που, προφανώς, αντιμετωπίζουν ως μια ασήμαντη “παράπλευρη απώλεια” τις ζωές και τα χρήματα των εργαζομένων, εμείς οι (πρώην) εργαζόμενοι των Εκδόσεων Λυμπέρη δίνουμε εδώ και 16 μήνες έναν τίμιο και καθαρό αγώνα για τα αυτονόητα: τα λεφτά μας και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια».

 

Scroll to top