17032014hpeiros2

17/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Εξάρθρωση σπείρας διακίνησης κάνναβης στη Θεσπρωτία

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 46 και 35 ετών, και τέσσερις Αλβανοί, ηλικιών από 23 έως 46 ετών. Κατασχέθηκαν άνω των 204 κιλών κάνναβης.
      Pin It

Σπείρα που εισήγαγε ναρκωτικά από την Αλβανία στην Ελλάδα εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης χθες στο Ράγιο Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν έξι άτομα: πρόκειται για δύο Έλληνες, 46 και 35 ετών, και τέσσερις Αλβανούς, ηλικιών από 23 έως 46 ετών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χθες το μεσημέρι στο Ράγιο Φιλιατών εντοπίστηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο εκ των συλληφθέντων (οι δύο Έλληνες) και επιχειρήθηκε να γίνει έλεγχος.

Ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει, εμβόλισε το αστυνομικό όχημα. Στη συνέχεια το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε σύλληψη αυτού και του συνοδηγού του. Στο όχημα βρέθηκαν 38 δέματα με κάνναβη, βάρους 39 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, οι δύο συλληφθέντες είχαν παραλάβει τα ναρκωτικά από «καβάτζα» σε δύσβατο σημείο της περιοχής, στην οποία βρέθηκαν αργότερα άλλα 153 δέματα με κάνναβη 164 κιλών και 488 γραμματίων.

Στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν οι άλλοι τέσσερις, μέλη του κυκλώματος, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν μεταφέρει και αποκρύψει στο σημείο τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

efsyn.gr

Scroll to top