mpoukouras

18/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαγραφή Μπούκουρα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Στάθη Μπούκουρα «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του».
      Pin It

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής τέθηκε ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον γραμματέα της Κ.Ο., Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του προφυλακισμένου για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση βουλευτή, Αλέξης Κούγιας, είχε δηλώσει (ΑΝΤ1) ότι ο ο πελάτης του προβληματίζεται για την παραμονή του στη Χρυσή Αυγή.

«Στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή καλεί τον κ. Μπούκουρα «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του», κάνει λόγο για «βρώμικο πόλεμο της ανθελληνικής εξουσίας, που δεν πτοεί τη Χρυσή Αυγή» και προσθέτει ότι «οι βουλευτές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

efsyn.gr

Scroll to top