yioulia-timosenko

25/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Τιμοσένκο: «Ώρα να σκοτώσουμε τους Ρώσους και τον ηγέτη τους»

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας φέρεται να ζητάει τον αφανισμό των Ρώσων πολιτών και υποστηρίζει ότι αν ήταν η ίδια στην εξουσία, δεν θα είχε προσαρτηθεί η Κριμαία στη Ρωσία. Με ανάρτησή της στο twitter η Τιμοσένκο επιβεβαιώνει τη συνομιλία.
      Pin It

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από τον χρήστη Sergiy Vechirko και φαίνεται να περιέχει συνομιλία της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτ.

 

«Αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε όριο. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους. Είμαι έτοιμη να πάρω ένα πυροβόλο και να πετύχω το γ… ηγέτη τους στο κεφάλι» φέρεται να λέει η Τιμοσένκο. «Αν ήμουν εγώ ήμουν στην εξουσία δεν θα υπήρχε καμία γ… περίπτωση να πάρουν την Κριμαία», δηλώνει. «Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς του καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους».

Η Γιούλια Τιμοσένκο με ανάρτησή της στο twitter επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της επίμαχης τηλεφωνικής συνομιλίας, επισημαίνοντας ότι το σημείο όπου ακούγεται να ζητά τον αφανισμό 8 εκατ. Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας.

«Η συζήτηση έγινε, το κομμάτι με τους 8 εκατ. Ρώσους έχει υποστεί επεξεργασία. Στην πραγματικότητα, είπα ότι οι Ρώσοι στην Ουκρανία είναι Ουκρανοί».

efsyn.gr

Scroll to top