27/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού

 

Συνεχόμενα (και αδικαιολόγητα εν πολλοίς) πρόστιμα από το ΕΣΡ στον «Real FM», αντίδραση από τη «Real News» με ρεπορτάζ για τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Συμβουλίου, τον Ιωάννη Λασκαρίδη και τη Λίνα Αλεξίου αντίστοιχα. Ο πόλεμος ξεκίνησε. Τον ρώτησα κάποια στιγμή τον πρόεδρο του ΕΣΡ αν έχει κάτι προσωπικό με τον Νίκο Χατζηνικολάου, «με κανέναν δεν έχω κάτι, τη δουλειά μας προσπαθούμε να κάνουμε σωστά» απάντησε στεγνά.

 

…………………………………………………………………

 

Χάθηκε και η πρωτιά

 

Αντεπίθεση ετοιμάζει μεγάλος ραδιοσταθμός στην Αθήνα, συζητάει ήδη με νέα πρόσωπα για τη στελέχωση του προγράμματός του.

 

……………………………………………………………….

 

Να ανησυχούν τα άλλα ραδιόφωνα;

 

Ετοιμάζονται πυρετωδώς και τα «Παραπολιτικά FM 90,1», το νέο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη. Εκπομπές θα κάνουν μεταξύ άλλων οι Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης (μετεγγραφή από «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»), Γιώργος Μητσικώστας, Παναγιώτης Λιάκος, Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα, Γιάννης Ξυνόπουλος, Παναγιώτης Τζένος, Γιώργος Κουβαράς και Χρήστος Ζαμπούνης. Τα μαγκαζίνο θα επιμελούνται οι Λίζα Δουκακάρου, Ανδριάννα Ζαρακέλη και Γιάννης Αργυρός. Μπαίνει γερά στον ανταγωνισμό ο σταθμός.

 

…………………………………………………………..

 

Είναι ακόμα διευθυντής;

 

Είναι αλήθεια πως ούτε στις συσκέψεις δεν τον καλούν πια τον Αρη Πορτοσάλτε στον «Σκάι 100,3»;

 

…………………………………………………………..

 

Ραδιοχρώματα στο Internet

 

To κάνουν πολλά ραδιόφωνα του εξωτερικού εδώ και χρόνια, έρχεται η… μόδα σιγά σιγά και στην Ελλάδα. Ραδιόφωνα φτιάχνουν στα site τους και web radios. Εκτός από το κανονικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν στα FM στήνουν και συμπληρωματικά, διαδικτυακά, ραδιόφωνα. Ο «Ρυθμός 94,9» έχει τρία λόγου χάριν, ένα που παίζει μπαλάντες, ένα με λαϊκά κομμάτια κι ένα με ποπ μουσική. Ενώ και τα Χριστούγεννα πολλοί σταθμοί έφτιαξαν web radios με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο κόλπο μπαίνει τώρα και ο «105,5 στο Κόκκινο». Ανοίγει κι αυτός διαδικτυακά ραδιόφωνα τα οποία θα ακούμε μέσα από το site του. Ξεκίνημα με το «Μοβ ραδιόφωνο» που θα μεταδίδει ξένη μουσική (με πλήρες πρόγραμμα το επόμενο διάστημα) και το «Πορτοκαλί ραδιόφωνο», τον ραδιοσταθμό της Αλληλεγγύης. Κάθε… χρώμα θα φιλοξενεί μελλοντικά κι ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: κλασική, τζαζ, ηλεκτρονική, έντεχνη κτλ.

 

…………………………………………………..

 

Φήμες ήθελαν έναν από τους διαγωνισμούς για τη ΝΕΡΙΤ να είναι αδιάβλητος, χωρίς σκιές ή παρανομίες. Φήμες ανυπόστατες εννοείται. Μοιάζει αδύνατον να γίνει κάτι που να έχει σχέση με τη ΝΕΡΙΤ και να μη δημιουργηθεί μπάχαλο… Ασχετοσύνη; Ανικανότητα; Ή, μάλλον, κάτι άλλο;

 

www.e-tetradio.gr

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll to top