samaras

27/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Μήνυμα Σαμαρά για αποφυγή διαρροών στη Βουλή

«Οι βουλευτές είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει» αναφέρει ο πρωθυπουργός, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, με τη σκέψη στις διαφοροποιήσεις που μπορούν να υπάρξουν κατά την ψηφοφορία .
      Pin It

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προς τους βουλευτές του κόμματός του, ενόψει της κατάθεσης, στη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου. Όπως επισημαίνει, με τη συμφωνία κυβέρνησης με τρόικα, η χώρα βγαίνει από την κρίση  και από τα μνημόνια – και αυτό είναι κάτι που ξέρουν οι βουλευτές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει.

Η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Μετά από επτά μήνες διαπραγμάτευσης πετύχαμε μία συμφωνία που κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Πρώτα απ’ όλα αναγνωρίστηκαν όλες οι επιτυχίες της χώρας. Μετά δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας. Τελείωσε αυτό. Και κυρίως κρατήθηκαν άθικτες όλες οι κόκκινες γραμμές που τους είχαμε βάλει. Θα ακολουθήσει τώρα η έξοδός μας στις αγορές, μετά η συζήτηση για το χρέος. Και έτσι μόνον αρχίζουμε πια, οριστικά, να βγαίνουμε από την κρίση και από τα μνημόνια. Αυτό και μόνο μετράει σήμερα. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Οι βουλευτές μας το ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει».

 

efsyn.gr

Scroll to top