Kalloni-Aris

28/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σενάρια για Γκάλη και «Ενιαίο Αρη»

Μπορεί ο Λάμπρος Σκόρδας να δηλώνει ότι θα παραμείνει στην ΠΑΕ και θα παραδώσει τα ηνία της, όχι σε άνεργους ή επιτήδειους όπως δηλώνει, αλλά μόνο σε επενδυτή που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον ποδοσφαιρικό Αρη .
      Pin It

Του Κ. Πετρωτού

 

Μπορεί ο Λάμπρος Σκόρδας να δηλώνει ότι θα παραμείνει στην ΠΑΕ και θα παραδώσει τα ηνία της, όχι σε άνεργους ή επιτήδειους όπως δηλώνει, αλλά μόνο σε επενδυτή που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον ποδοσφαιρικό Αρη, ωστόσο ελάχιστοι στον σύλλογο δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενα του διορισμένου από το Πρωτοδικείο προέδρου.

 

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι ο ίδιος θα κάνει κάθε προσπάθεια για να αποφύγει μια «καθαρή» λύση για την ομάδα, καθώς όπως αναφέρει στη γραπτή δήλωση που εξέδωσε λίγο μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της, «δυστυχώς για μένα η αγάπη μου για την ομάδα συνοδεύεται και από την προσωπική μου οικονομική εμπλοκή, μαζί με τον Νικήτα Ματθαίου και σήμερα έχει μετατραπεί και σε προσωπική οικονομική καταστροφή με κατάσχεση ακινήτων αλλά και όποιων χρημάτων σε χέρια τρίτων (ενοίκια) από το Δημόσιο».

 

Βέβαια, το σημερινό καθεστώς δεν μπορεί να συντηρηθεί σε συνθήκες Football League ή με όνειρα τύπου υποβιβασμού Πλατανιά και Πανιωνίου λόγω μη κατάθεσης ισολογισμών. Το τελευταίο… σενάριο κατέρρευσε χθες, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δήλωσε αναρμόδια και δεν έκανε δεκτό το υπόμνημα της ΠΑΕ Αρης που θα έπρεπε να είχε κατατεθεί μία μέρα νωρίτερα, για να θεωρείται εμπρόθεσμο.

 

Κατά συνέπεια, αυτό που θεωρούν ως πραγματική λύση για τον σύλλογο παλιοί παράγοντες και οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας είναι μία επανεκκίνηση, πιθανότατα από τη Football League 2, με πρόσωπα άφθαρτα ή αποδεκτά από τον κόσμο και μπροστάρη μία ηγετική μορφή.

 

Τις τελευταίες μέρες συζητείται έντονα το σενάριο της δημιουργίας του Ενιαίου Αρη με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη που θα εγγυάται τη συσπείρωση του κόσμου και την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και της ελπίδας για το μέλλον του συλλόγου.

 

Φυσικά, ο θρυλικός βετεράνος μπασκετμπολίστας δεν προορίζεται για ηγέτης της ΠΑΕ. Οταν ρωτήθηκε σχετικά είχε δηλώσει «δεν το γνωρίζω αυτό το άθλημα για να εμπλακώ». Φαίνεται όμως να κουβεντιάζει για ένα ρόλο «υπερπροέδρου» που θα εποπτεύει όλα τα τμήματα ως ο εκλεκτός του ερασιτέχνη.

 

Το σχέδιο έχει φτάσει ως φήμη στα αυτιά του «Νικ». Επίσημη κρούση, όμως, δεν του έχει γίνει. Και όπως αφήνει να διαρρεύσει το περιβάλλον του, αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και με προοπτική, ο Γκάλης δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά.

 

Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα επικαιρότητα, η ΠΑΕ κατέθεσε χθες νέα αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «προστατευτεί» από τους πιστωτές της μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του άρθρου 99.

 

Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο, μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου, τις προπονήσεις ανέλαβαν ο Δημήτρης Μπουγιουκλής και ο Φόρης Κάκογλου, τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Αρη, ο οποίος έχει δίπλωμα UEFA-PRO, οπότε θα είναι αυτός που θα δηλωθεί επίσημα ως πρώτος προπονητής.

 

Scroll to top