28/03/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

«Τσαντίρι» στη Μυτιλήνη

 

Για Πρωταπριλιά πήγαινε αλλά τελικά πήρε μία εβδομάδα αναβολή. Πάντως το «Τσαντίρι» του ο Λάκης Λαζόπουλος θα το στήσει. Μετά την πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανοίγει και πάλι την αυλαία του στις 8 Απριλίου, στις 21.00, στον ALPHA. Η μικρή αναβολή οφείλεται στην περιπέτεια με την υγεία του που είχε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος όμως επιστρέφει δριμύτερος. Με τον δικό του τρόπο και τα καυστικά του σχόλια, για όσα συμβαίνουν γύρω μας θα ξαναχτυπήσει, αυτή τη φορά από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

 

…………………………………….

 

Διήμερο συνέδριο

 

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης διήμερο συνέδριο για τη σωτηρία και αναβάθμιση του περιφερειακού – τοπικού Τύπου. Στο συνέδριο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, εκδότες από τα ΜΜΕ της Περιφέρειας, Δημοσιογραφικές Ενώσεις, εκπρόσωποι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εφημερίδων και Εκδοτών (WAN-IFRA), εκπρόσωποι και των τριών πανεπιστημιακών Τμημάτων ΜΜΕ της χώρας, καθώς και άλλοι φορείς Τύπου και διαφήμισης. Θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τα πλεονεκτήματα του περιφερειακού Τύπου και την επιχειρηματικότητα, τη διακίνηση των εφημερίδων και τη διαφήμιση, αλλά και θέματα που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα, το περιεχόμενο των εφημερίδων και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

………………………………………

 

Ράλι Ακρόπολις στη ΔΤ

 

Από σήμερα έως και μεθαύριο η Δημόσια Τηλεόραση θα καλύψει με ημίωρες εκπομπές όλα όσα θα συμβαίνουν στις ειδικές διαδρομές τού Ράλι Ακρόπολις. Οι κορυφαίοι οδηγοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι θα αναμετρηθούν για δύο ημέρες στις ελληνικές ειδικές διαδρομές, και μάλιστα σε πρωτόγνωρο σκηνικό, αφού για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ο αγώνας θα έχει και ασφάλτινο σκέλος (αύριο). Στις 2 Απριλίου θα προβληθεί ένα ημίωρο αφιέρωμα με πλούσιο θέαμα και παραλειπόμενα από το αγωνιστικό τριήμερο. Στη… θέση του οδηγού θα είναι ο Ακης Παναγιωτόπουλος, με «συνοδηγούς» γνωστούς Ελληνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

…………………………………………..

 

Μια Μπρούνι στην Αθήνα

 

Το βραβείο της κριτικής επιτροπής (πρόεδρός της ήταν ο Γιώργος Χωραφάς), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Αθήνα, απονεμήθηκε στην ταινία «Michael Kohlhaas» του Arnaud des Pallières. Η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου για το TV5 Monde έδωσε το βραβείο στoν εκπρόσωπο της Seven Films και της Spentzos Films, εταιρειών διανομής της ταινίας για την Ελλάδα. Επίσης απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην ταινία «Καμίλ Κλοντέλ 1915» του Μπρούνο Ντουμόν, που πήρε διανομή στην Ελλάδα από τη Videorama Films. Το βραβείο κοινού κέρδισε η ταινία «Tα καλύτερα έρχονται» της Μαριόν Βερνού, που θα βγει στους κινηματογράφους από τη Feelgood. Το βραβείο κοινού είναι προσφορά της μπίρας Fischer, ύψους 6.000 ευρώ, που δίνονται στον διανομέα για την προώθηση της ταινίας όταν αυτή προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες. Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και η ηθοποιός Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι (συνέντευξή της στις σελίδες 24, 33).

 

Scroll to top