01/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο ίδιος Καμίνης με άλλη λίστα

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν στο κατά 50% ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με το οποίο ξαναδιεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων ο νυν δήμαρχος.
      Pin It

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν στο κατά 50% ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με το οποίο ξαναδιεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων ο νυν δήμαρχος

 

Ανανεωμένο σε πρόσωπα σε ποσοστό που ξεπερνάει το 50%, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δικαίωμα Στην Πόλη», με το οποίο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, επιδιώκοντας «τη μετάβαση της Αθήνας σε μια νέα εποχή», όπου η πρωτεύουσα μπορεί να αποτελέσει ένα «εργαστήρι λύσεων» κοινωνικών και όχι μόνο προβλημάτων, όπως τόνισε ο ίδιος.

 

Για το ψηφοδέλτιο επιλέχθηκαν πρόσωπα με στόχο να συνθέσουν ένα μείγμα της αθηναϊκής κοινωνίας. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ονόματα ανθρώπων που προέρχονται από κοινωνικούς φορείς, ομάδες πολιτών, τους χώρους των επιστημών και των τεχνών.

 

Ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους βρίσκονται οι: Θάνος Βερέμης (καθ. Πανεπιστημίου), Πόπη Διαμαντάκου (δημοσιογράφος), Φίλιππος Δραγούμης (ιδ. υπάλληλος, μέλος της «Δράσης»), Αντώνης Καφετζόπουλος (ηθοποιός), Κωστής Κοντογιάννης (διευθυντής του Πειραματικού Γυμνασίου Πλάκας), Πέτρος Μάρκαρης (συγγραφέας), Παναγιώτης Μηνογιάννης (λέκτορας Πολιτικής Υγείας), Νικόδημος Μάινα Κινίουα (ελ. επαγγελματίας, μέλος της ομάδας μεταναστών ASANTE), Αλέξανδρος Μοντιάνο (νομικός διεθνολόγος, μέλος της Εβραϊκής Κοινότητας), Λευτέρης Παπαγιαννάκης (νομικός), Νέλλη Παπαχελά (δικηγόρος), Ραούφ Σεχάντε (παιδίατρος, παλαιστινιακής καταγωγής). Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 66 υποψήφιους, εκ των οποίων οι 20 είναι γυναίκες. Είναι συμπληρωμένο κατά 90%. Αναμένονται οι προσθήκες 7-8 υποψηφίων, «εκπλήξεων της τελευταίας στιγμής», σύμφωνα με το επιτελείο του δημάρχου. Παρευρέθησαν στην εκδήλωση οι Μαρία Γιαννακάκη (βουλευτής ΔΗΜΑΡ, υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής), Νίκος Μπίστης (υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά), Κατερίνα Μπατζελή (πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ). Παρών και ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία», ο οποίος νωρίτερα, σε συνάντησή με τον κ. Καμίνη, εξέφρασε την κριτική υποστήριξη του νέου πολιτικού φορέα στην υποψηφιότητα του δημάρχου.

 

Στ.Ζ.

 

Scroll to top