Skandalidis-Moraitis-Karximakis

01/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΣΟΚ: Μετασεισμοί με αποχωρήσεις από το Συντονιστικό

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε από την αποχώρηση των Κώστα Τριανταφύλλου και Θάνου Μωραΐτη .
      Pin It

Οι εντάσεις και η εσωστρέφεια συνεχίζονται αμείωτες στον μικρότερο κυβερνητικό εταίρο. Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε από την αποχώρηση των Κώστα Τριανταφύλλου και Θάνου Μωραΐτη, που ανήκουν στην «Παπανδρεϊκή πτέρυγα».

Αφορμή στάθηκε η πρόταση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Παναγιώτη Ρήγα, να μπει στην ημερήσια διάταξη η στάση που είχε ο Απόστολος Κακλαμάνη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, προκειμένου, προφανώς, να τύχει νέας αποδοκιμασίας. Στο άκουσμα αυτής της πρότασης, οι Τριανταφύλλου και Μωραΐτης αντέδρασαν, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν βοηθάει το κόμμα – απεναντίας θα επιτείνει την εσωστρέφεια που ήδη υπάρχει.

Ωστόσο, οι υπουργοί Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου έριξαν «λάδι στη φωτιά», συμφωνώντας με την πρόταση του κ. Ρήγα.

Τελικά, οι Τριανταφύλλου και Μωραΐτης αποφάσισαν να δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πρόταση Ρήγα, αποχωρώντας από το Συντονιστικό.

 

Σχετικό θέμα: Πύρρειος νίκη
efsyn.gr 

Scroll to top