Dellas-Traianos

02/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Στα «σχοινιά» ο Δέλλας…

Η εμφάνιση ενός προπονητή, που την περίπτωσή του εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ και δεν είναι ο Σάκης Τσιώλης, δυσκολεύει τα πράγματα για τον «Κολοσσό».
      Pin It

Η εμφάνιση ενός προπονητή, που την περίπτωσή του εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ και δεν είναι ο Σάκης Τσιώλης, δυσκολεύει τα πράγματα για τον «Κολοσσό»

 

Του Τάσου Τσατάλη

 

Μέχρι πρότινος άκουγες και καμιά καλή κουβέντα για κάλυψη στον Δέλλα από το περιβάλλον της ΑΕΚ, ύστερα από άσχημα αποτελέσματα ή απλά κακές εμφανίσεις.

 

Μετά τον Ηλυσιακό και τη φασαρία που έχει γίνει, ούτε αυτό δεν ακούγεται. Για πρώτη φορά, μάλιστα, από τα… υψηλά κλιμάκια επιβεβαιώνεται ο «προβληματισμός».

 

Βέβαια, όλα αυτά λίγη σημασία έχουν, γιατί το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» είναι σαφές εδώ και μήνες. Υπάρχει απογοήτευση για τον Δέλλα και τα μόνα «συν» του είναι η προσωπική συμπάθεια και το περίεργο πελάγωμα των υπεύθυνων στην ΑΕΚ όταν μπαίνει το θέμα του αντικαταστάτη του.

 

Το τελευταίο, όμως, δείχνει να ξεπερνιέται. Κι έχει σημασία αυτό.

 

Τι εννοούμε; Οτι για πρώτη φορά φέτος οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις, και ειδικότερα ο Μελισσανίδης, δείχνουν να έχουν κατασταλάξει στο ποιος θεωρούν ότι θα ήταν ο ιδανικός προπονητής για την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, πάντα με τον «αστερίσκο» της οριστικοποίησης της απομάκρυνσης του Δέλλα. Η οποία, αν δεν ανακοινωθεί επίσημα, δεν θα μπορεί να την πάρει κανείς δεδομένη όσο αρνητικό και να είναι το κλίμα.

 

Η ονοματολογία των τελευταίων ημερών είχε πάντα στο προσκήνιο τον Τσιώλη. Τελευταία και τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ωστόσο, οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ούτε ο Λαρισαίος ούτε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα εξετάζονται αυτήν τη στιγμή από την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, κανένας Ελληνας γενικότερα.

 

Υπάρχει προπονητής, ξένος, ο οποίος μάλιστα δεν συνδέεται «ιστορικά» με την ΑΕΚ, ούτε με άτομα από το σημερινό της διοικητικό περιβάλλον. Ο Μελισσανίδης τον έχει βάλει στο «στόχαστρο» και περιμένει. Δεν χρησιμοποιεί, ούτε ενημερώνει κανέναν άλλο για τις επαφές που έχει είτε με τον ίδιο προσωπικά είτε με κάποιον εκπρόσωπό του. Υπάρχουν βέβαια και δεύτερες επιλογές μετά τον συγκεκριμένο, αλλά είναι πολύ πίσω στις προτιμήσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

 

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα, λοιπόν, πως από τη στιγμή που έχει «κλειδώσει» ο στόχος, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον Δέλλα. Εχει αλλάξει η κατάσταση, αφού από το «και ποιον να πάρουμε αν φύγει ο Δέλλας» που κράτησε για πολύ καιρό, έχουμε πάει σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων πολύ συγκεκριμένων.

 

Ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που δεν αλλάζει. Πριν το οριστικό «αντίο», θα γίνει εκτενής προσωπική συζήτηση με τον σημερινό προπονητή. Θα του τεθούν τα σημεία για τα οποία υπάρχει προβληματισμός και θα του ζητηθεί η άποψή του. Αν θέλετε τη δική μας εκτίμηση, σε αυτήν τη συζήτηση θα κριθεί και τελεσίδικα το μέλλον του Δέλλα, ακόμη και αν μέχρι τότε οι πιθανότητες είναι 99-1 εναντίον του. Και φυσικά, όλο αυτό σε σχέση και με την πορεία των επαφών με την εναλλακτική λύση που είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες.

 

Scroll to top