02/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

«Μάνα» στο Διαδίκτυο

 

Τι μπορεί να οδηγήσει τέσσερις νέους σ’ ένα κυνήγι μυστηρίου, που ξεπερνά τα όρια της λογικής και καταλήγει σε απίστευτες καταστάσεις που δείχνουν σχεδόν σουρεαλιστικές; «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη», είναι ο τίτλος της νέας σειράς που «ρίχνει» από σήμερα και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, στο netwix, ο ΑΝΤ1. Ο Αλέξης, δικηγόρος στο επάγγελμα, που το μυαλό του είναι συνεχώς στις γυναίκες. Η Σόφη, μια κοπέλα αρρωστοφοβική, και ο Ντίνος, ένας φιλόδοξος τραγουδιστής. Τρία αδέλφια και μαζί τους, η μπριόζα αρραβωνιαστικιά του Ντίνου, Ναταλία. Και οι τέσσερις είναι νέοι, εκκεντρικοί, ασυνήθιστοι, πολύ φευγάτοι και… καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν την υπέρτατη πρόκληση της ζωής τους: να δεχτούν πως η επί δεκαπέντε χρόνια νεκρή μητέρα των τριών αδελφών είναι ζωντανή και λέγεται… Γιάννης Αδαμόπουλος! Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Μυριέλλα Κουρέντη (Κλεμμένα όνειρα), Μαρία Αντουλινάκη (Γοργόνες).

 

………………………………….

 

Στάση και απεργία

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας σήμερα από τις 11.30 έως και τις 14.30, για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση των δημοσιογράφων στο κτίριο της ΓΓΕ-ΓΓΕ στην αίθουσα της Διεύθυνσης Αναλύσεων & Τεκμηρίωσης (4ος όροφος – γραφ. 409), στην οποία θα συζητηθούν τα κρίσιμα εργασιακά ζητήματα των συναδέλφων. Την ερχόμενη Τρίτη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, το Διασωματειακό των Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ σχεδιάζει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση (12.00) έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

 

…………………………………..

 

!Να το πάρει το Ποτάμι; Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη δίνει την ερχόμενη Τρίτη (8/4) ο Σταύρος Θεοδωράκης, στη Σοφία Παπαϊωάννου και την εκπομπή «360ο» στον ALPHA (23.00). Κι έχει κάτι… ξηροπόταμους στην Κάντζα…  ΣΩ.ΜΑ

 

…………………………………..

 

Η Τζέιμι πάει NCIS

 

Βραβευμένη με δύο Χρυσές Σφαίρες για τις ερμηνείες της και μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των δεκαετιών ’80 και ’90 εισβάλλει στο NCIS απόψε στο STAR (21.00). Ο λόγος για την Τζέιμι Λι Κέρτις, που πρωταγωνιστεί στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, αλλά και στο μεθαυριανό ενσαρκώνοντας μια γοητευτική και μυστηριώδη γιατρό. Η ομάδα του NCIS ερευνά τον θάνατο ενός υψηλά ιστάμενου στελέχους του ναυτικού. Αρχικά τα στοιχεία υποδεικνύουν την αυτοκτονία ως αιτία θανάτου. Ομως το κύρος του θύματος, η ανάμειξή του σε πολυάριθμες αποστολές, αλλά και η πρόσβαση που είχε σε άκρως απόρρητες υποθέσεις του ναυτικού, αναγκάζουν την ομάδα να διευρύνει τις έρευνες και να αμφισβητήσει την εγκυρότητα του αρχικού συμπεράσματος. Σύντομα, θα ανακαλύψουν ένα άγνωστο μέχρι τώρα για αυτούς κύκλωμα από γιατρούς, ψυχολόγους και καθηγητές πανεπιστήμιων με έντονη ανάμειξη και συμβουλευτική επιρροή στις υποθέσεις του πολεμικού ναυτικού. Η διπλωματία όμως των ανθρώπων αυτών είναι τέτοια, που η απόσπαση πληροφοριών είναι σχεδόν αδύνατη, γεγονός που παρακωλύει την πρόοδο της υπόθεσης.

 

Scroll to top