06/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΕΩΝΑ

Στηρίξτε τις άπορες, και μητέρες, κρατούμενες

      Pin It

Πασχαλινό μπαζάρ, για την ενίσχυση των περίπου 15 παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας, οι οποίες ξεπερνούν τις 90, διοργανώνουν σήμερα και αύριο στο θέατρο «Εμπρός» (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή) η ΕΠΑΝΟΔΟΣ και το ξεblogάρισμα (Μετρό Μοναστηράκι, 11 π.μ.- 8 μ.μ. σήμερα και 11 π.μ.-6 μ.μ. αύριο).

 

Εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητες λαμπάδες, βιβλία και ρούχα από δεύτερο χέρι, σπιτικές λιχουδιές και πολλά άλλα, στο μπαζάρ θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.

 

Επίσης, στα γραφεία του Κέντρου Επανένταξης Αποφυλακιζόμενων ΚΟΙΝΣΕπ, που είναι υπό την εποπτεία της ΕΠΑΝΟΔΟΥ (Δεριγνί 28-30 ισόγειο), μπορείτε να προμηθευτείτε πασχαλινές δημιουργίες καθημερινά 11 π.μ.- 1 μ.μ.

 

Scroll to top