vroxi-kairos-dromos

06/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι για τη Δυτική Ελλάδα, νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες για την Αττική, κυρίως από τις απογευματινές ώρες.
      Pin It

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνοδευμένες τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπονται σήμερα Κυριακή αρχικά στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο και από τις μεσημεριανές ώρες και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σταδιακά τις βράδυνες ώρες τα φαινόμενα θα ασθενήσουν κυρίως στο Ιόνιο και τις βόρειες περιοχές.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη Μακεδονία, ενώ εξασθένηση των φαινόμενων θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 με σταδιακή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top