07/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Αλλες 117.000 ευρώ για 26 κινηματογραφικές ταινίες

 

Το διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ αποφάσισε να προχωρήσει στη μίσθωση άλλων 26 ταινιών από την εταιρεία «Feelgood Entertainment» έναντι 117.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για 12 μήνες και δύο μεταδόσεις. Πρόκειται για σύγχρονο ελληνικό και ξένο κινηματογράφο με το κάθε φιλμ να κοστίζει στη ΝΕΡΙΤ κατά μέσον όρο 4.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και για τις δύο μεταδόσεις.

 

Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες: «Υπογραφή», «Attenberg», «Αξέχαστη Πόλη – Do not forget me Istanbul», «Μαχαιροβγάλτης», «Τα οπωροφόρα της Αθήνας», «Διαχειριστής», «Κυνόδοντας», «Cabin in the woods», «Black Venus», «The Artist», «Reign of Assassins», «Barney’s version» κ.ά.

 

…………………………………………………………………………….

 

Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και Δημοκρατία…

 

Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος πραγματοποιεί αυτή την Παρασκευή (11/4) εκδήλωση με θέμα «Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και Δημοκρατία», στις 19.30, στον πρώτο όροφο της ΕΣΗΕΑ. Για το θέμα θα τοποθετηθούν οι: Νίκος Μιχαλίτσης (τεχνικός διευθυντής στην ΕΡΤ), Νίκος Τσιμπίδας (εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην ΕΡΑ), Γιώργος Πλειός (καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών), Χριστόφορος Βερναρδάκης (δημοσκόπος και επίκουρος καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και ο Γιώργος Σαββίδης (πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ).

 

Παρεμβάσεις θα γίνουν επίσης από εκπροσώπους των εργαζομένων στα δημοτικά ραδιόφωνα, μέλη κοινωνικών και πολιτικών φορέων καθώς και από υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαρία Λούκα, ενώ μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει πάρτι στο μπαρ «Τζανέτο» (πάροδος Βαλαωρίτου).

 

…………………………………….

 

Νέα ανάθεση

 

Σε άλλη μια ανάθεση προχώρησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης. Πρόκειται για παροχή ανεξάρτητων νομικών υπηρεσιών που ανατέθηκε στη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω Αλεξάνδρα Δελλή για έξι μήνες (από 3 Απριλίου έως και 2 Οκτωβρίου του 2014) έναντι του ποσού των 12.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», η αμοιβή θα καταβάλλεται τμηματικά μετά την υποβολή και έγκριση σχετικών πινάκων χρονοχρέωσης, την έκδοση των αντίστοιχων παραστατικών και την παρακράτηση του φόρου που αναλογεί. Αν κατά τη διάρκεια της παροχής υπηρεσιών διαπιστωθεί πιθανότητα υπέρβασης των ωρών που αντιστοιχούν στο ποσό που προαναφέρθηκε η δικηγόρος οφείλει να ενημερώσει τον διευθύνοντα σύμβουλο, προκειμένου να λάβει νέα έγκριση για περαιτέρω παροχή υπηρεσιών.

 

Scroll to top