mixaloliakos-vasilis

10/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ενωτικός, πλέον, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Ο νυν δήμαρχος Πειραιά υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν θεωρεί τους άλλους υποψηφίους αντιπάλους του, αλλά «συμμαχητές» - «Δεν μ΄ ενδιαφέρει αν θύμωσε ο Μαρινάκης» σημείωσε για την «κόντρα» του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
      Pin It

Της Χριστίνας Παπασταθοπούλου

Ενωτικός όσο ποτέ άλλοτε αλλά και αισιόδοξος ότι θα εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο νυν δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Δήλωσε ότι δεν βλέπει ως αντίπαλό του κανέναν από τους υποψηφίους δημάρχους, αντίθετα τους θεωρεί συμμαχητές που έχουν όλοι δικαίωμα στη φιλοδοξία. Όπως είπε δικός του αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Πειραιά και η ηττοπάθεια, την οποία όμως έχει συντρίψει.

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα σ΄ αυτόν και στον Μητροπολίτη Πειραιά, αλλά ούτε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Μώραλη, πως η υποψηφιότητα Μώραλη δεν τον ενοχλεί και πως ο πειραϊκός λαός με γνώμονα το συμφέρον του θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο δήμαρχός του. Υπογράμμισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα πάει πολύ καλά ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ευχήθηκε να φέρει στον Πειραιά και το ευρωπαϊκό για να αναρωτηθεί με νόημα:
«Τώρα αν θύμωσε γιατί εγώ ευχαρίστησα έναν άλλο επιχειρηματία δεν μ΄ ενδιαφέρει. Θα μπορούσε να θυμώσει και ο Σαμαράς γιατί ευχαρίστησα το Ραγκούση που έδωσε λεφτά στο δήμο».

Σε ερώτηση που του τέθηκε εάν εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, απάντησε πως χωρίς να έχει έπαρση και αλαζονεία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι αισιόδοξος από τα μηνύματα που εισπράττει από τον κόσμο αλλά και από αθλητές και οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Εξάλλου διευκρίνισε ότι στόχος του δεν είναι δυο εκλογές γιατί κάτι τέτοιο δεν το θέλει ούτε ο κόσμος του Πειραιά.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία της θητείας του ήταν η επίτευξη συμμαχίας ανάμεσα στη δημοτική αρχή- εργαζομένους- δημότες και επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι σε σχέση με το 2010 βελτιώθηκε η εικόνα του Πειραιά.

Σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και τα σχέδια της κυβέρνησης εμφανίστηκε πολύ πιο ήπιος από άλλες φορές, δηλώνοντας μεν αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση αλλά τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πωλείται το έδαφος, πωλούνται οι μετοχές που έχουν να κάνουν με την εμπορική λειτουργία του λιμανιού, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση έκανε ένα επικοινωνιακό λάθος γιατί έπρεπε να πει ότι «παραχωρεί μετοχές» και όχι ότι «πουλάει μετοχές».

Χαρακτήρισε τον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Δρίτσα, «σοβαρό πολιτικό» αλλά «κομματικό υποψήφιο» ενώ ανακοίνωσε ότι τα γκάλοπ τον φέρνουν δεύτερο.
efsyn.gr

Scroll to top