Theodorakis-Stauros-Potami

16/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τώρα μιλά για συμμαχίες ο Θεοδωράκης

Ψηλά τον πήχη του κόμματος «Το Ποτάμι» βάζει ο πρόεδρός του, που εκτιμά ότι θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές. «Με 3% και 5% πας σπίτι σου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι σκοπός είναι να γίνει κόμμα εξουσίας.
      Pin It

Σκοπός του κόμματος «Το Ποτάμι» είναι να γίνει κόμμα εξουσίας, υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο Mega. «Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε δεκανίκι του παλαιού πολιτικού συστήματος, εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε μια κυβέρνηση του 51%», είπε.

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «με 3% και 5% πας σπίτι σου», ενώ σημείωσε ότι «αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο να χτίσουμε κάποιες λύσεις για μετά από 10 χρόνια».

Σχετικά με μελλοντικές συνεργασίες, τόνισε πως «αν ο κόσμος πει μείνετε εδώ, είστε τρίτη δύναμη, το κόμμα θα καλέσει όλα τα κόμματα για να συζητήσει την πρότασή του και ανάλογα τη συμπεριφορά τους θα δούμε ποιους συμμάχους έχουμε την επόμενη ημέρα. Ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε. Το βασικό είναι ότι υπάρχουν 20 πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στη χώρα. Ελάτε να συζητήσουμε και όταν τα λύσουμε αυτά, μαλώνουμε για το τι χρώμα πρέπει να είναι η ζαρντινιέρα στον δρόμο».

efsyn.gr

Scroll to top