sxoleio-mathites-kathigites

16/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αιτήσεις μετάθεσης για τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Από τις 23 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου καλούνται οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εστάλη στις αρμόδιες διευθύνσεις.
      Pin It

Οι κατηγορίες μεταθέσεων είναι: α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης, β) στα Μουσικά Σχολεία, γ) στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, δ) στα σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 μέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί τοποθετούνται οριστικά κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής, όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις. Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέχρι 16-05-2014. Ανάκληση μετάθεσης δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

efsyn.gr

Scroll to top