maxairi-kos-dolofonia

17/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 43χρονη σύντροφό του

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 43χρονης υπηκόου Ρουμανίας που έγινε τη Δευτέρα στην Κω, καθώς ο σύντροφος του θύματος ομολόγησε ότι κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματος, πράξη που απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα .
      Pin It

O 51χρονος δράστης, σύντροφος του θύματος, ομολόγησε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα, και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, που έγινε τη M.Δευτέρα στην περιοχή Πλατάνι της Κω.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας ο 51χρονος χρησιμοποιώντας μαχαίρι κουζίνας κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της 43χρονης, μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου διέμεναν.

Στη συνέχεια ο δράστης, προκειμένου να αποκρύψει πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε το μαχαίρι με λάμα μήκους 19 εκατοστών και ενημέρωσε ο ίδιος τις Αστυνομικές Αρχές της Κω για την ύπαρξη του πτώματος.

Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο και κατασχέθηκε, καθώς άλλα πειστήρια που συλλέχτηκαν, στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε αργά το βράδυ της M.Τρίτης στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία διέταξε την κράτηση και την παραπομπή του στον Ανακριτή Κω για να απολογηθεί.

Παράλληλα, η σορός της 43χρονης μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου στη Ρόδο, όπου διενεργήθηκε νεκροτομή.

 

efsyn.gr

Scroll to top